divendres, 19 d’agost del 2011

Kilian Jornet acaba tercer a la Sierre Zinal, Suïssa

Copa del Món.- El cap de setmana passat es va disputar la tercera prova de la Copa del Món a Suïssa i on es va disputar la que diuen la cursa de muntanya més maca del món, la Sierre Zinal i on també es va desplaçar la selecció catalana de curses de muntanya. La cursa consta de 31 km i uns 2000m de desnivell positiu. La victòria en categoria masculina va ser per a Marco de Gasperi amb 2h30'18", segona posició Cesar Costa a un minut i tercera posició per a Kilian Jornet a quatre minuts. En categoria femenina victòria per a la corredora vasca Oihana Kortazar que es va imposar amb un temps de 3h11'25". La corredora catalana Ragna Debats va finalitzar a la 18a posició final i continua demostrant un gran nivell de forma i s'està consolidant com unes de les millors corredores del panorama nacional. Més informació a: http://www.sierre-zinal.com/
Campionat de curses d'ultraresistència.-  Aprofitant l'aturada estival farem un repàs de com tenim la classificació després d'haver-se disputat tres de les quatre curses que consta. Després de les victòries d'Olga Mankó i Manel Amor a la UT Emmona de Sant Joan de les Abadeses que es va córrer el 23 i 24 de juliol, la classificació general està encapçalada per la mateixa corredora Olga Mankó seguida de Núria Bermúdez i Judith Casas. En categoria masculina lidera la classificació Jordi Armengau, segona posició José Oliva i tercera posicó Salvador Vilalta. Classificació General. L'última cita del campionat serà el 15 i 16 d'octubre amb l'UT Sierra de Montsant al Priorat.
Noves propostes.- Neix a la comarca de La Selva el primer campionat de BTT de resistència de les comarques gironines. Campionat de caràcter popular on no cal estar federat per disputar-lo constarà de tres curses que es disputaran el 3 de setembre a Sta.Coloma de Farners, el 10 de setembre a Sils i el 17 de setembre a Sant Dalmai. 5 hores de cursa de les 17:00 a les 22:00 que es podran disputar de forma individual o per equips. Més informació

I última setmana per la disputa del Terra d'Indiketes!!! Encara estàs a temps per inscriure't!!
Per finalitzar us recordem que la pròxima setmana es disputa la prestigiosa UT del Montblanc i aquí teniu un vídeo de Kilian Jornet de com preparar una Ultra i el vídeo de la UT del Montblanc.