dilluns, 22 d’agost del 2011

Marató de la Pica d'Estats

Aquest diumenge dia 21 es donava el tret de sortida a una nova edició de la prestigiosa Marató de la Pica d'Estats, 42km i 2580m de desnivell positiu. La localitat francesa de Montcalm acollia als més de 200 participants, que en aquesta edició formava part de les Skyrunning World Series Trials i Campionat de França de l'especialitat. I l'AE Matxacuca va tenir representació amb en Roberto Sancho que va fer una sensacional cursa finalitzant a la sisena posició final.
La victòria final va ser pel corredor Michael Rabat amb 4h30'12", seguit de Julien Cougnaud amb 4h31'11" i Javier Rodríguez amb 4h35'19". I en Roberto a la sisena posició amb un temps de 4h47'20". En categoria femenina victòria per a Stephanie Rodríguez amb 5h09'29", seguida de Nerea Amilibia amb 5h32'25" i de Corinne Favre amb 5h41'23". Més informació

L'altra cita internacional del cap de setmana va ser la disputa de la Cursa dels Perics a Les Angles, que formava part de la Mountain Running Internacional Cup. Actuació destacada dels corredors catalans aconseguint la segona i tercera posició del podi. La victòria va ser per a Ionut Zinca que va establir un nou rècord amb un temps de 2h02'10", seguit de Pere Aurell a 10' i de Gabriel Crosas a 18'. En categoria femenina victòria per a Montse Martinez amb 2h54'09", seguida de Mª Jose Zazo a 6' i de Delphine Justafre a 9'30". Més informació
I finalitzem el recull internacional amb la prova de la Copa del Món disputada als Estats Units on els representants de la Selecció Catalana, Oscar Roig, Xavi Espiña i Laia Andreu es van desplaçar.La cursa fou molt ràpida i va ser dominada des del primer moment per Mario Macias, que entrà en primer lloc seguit de Tommy Manning i Simon Gutiérrez, tots tres de l’estat de Colorado.
Pel que fa als corredors catalans, Òscar Roig, amb un temps de 2:33:52, va disputar una molt bona cursa entrant en una meritòria 11a posició. Xavier Espiña, per la seva banda, amb 2:36:57 va lluitar fins al final entrant en la 15a posició.
En categoria femenina també van copar el podi tres atletes locals: Kim S. Dobson, qui va establir un nou rècord de la seva categoria, seguida de Cynthia L. Arnold i Lisa M. Goldsmith. Pel que fa a la representant catalana, Laia Andreu va fer una cursa molt intel·ligent i ho va donar tot per entrar en una meritòria 9a posició quan el cronòmetre marcava 3:06:13. Font FEEC. Web cursa

I ja tenim aquí el Terra d'Indiketes, encara esteu a temps de fer la inscripció. Demà publicarem el track de la cursa complert i el vídeo promocional. No us ho podeu perdre!!!!