dimarts, 16 d’agost del 2011

Breus del cap de setmana

Aquest cap de setmana s'ha disputat la IV Cursa del Fau a Maçanet de Cabrenys i la corredora del Matxacuca Ainara Larrea es va desplaçar fins allà per continuar la seva preparació de cara a la segona meitat de la temporada. Un recorregut de 23km amb 10 de pujada amb trams tècnics per crestejar una mica i tornar a baixa cap al poble. L'Ainara ha patit molt ja que a mitja cursa s'ha girat el turmell quan li quedava tota la baixada per endavant. Tot i està aturada més de 10 minuts es va aconseguir refer per poder finalitzar amb un temps de 2h58'.
La victòria final va ser per a Rafael Parés amb un temps de 1h52'45" i per a la corredora francesa Carmen Oliveres amb un temps de 2h11'22" i nou rècord femeni. Teniu més informació a: http://www.cursadelfau.com/.
I l'altre cursa amb representació Matxacuca va ser la II Cursa Popular de Can Solà a Caldes de Malavella de 9.9km i on el nostre corredor Òscar Carrasco es va imposar amb un temps de 35'55".
I ja queda poc per l'arribada del III Terra d'Indiketes que l'AE Matxacuca organitza a Santa Cristina d'Aro. Tres competicions, escalada, cursa de muntanya Sa Guilla i cursa de btt Es Pollastre. La suma de temps de la cursa de muntanya i de la cursa de btt proclamarà al nou Indiketa de Ferro 2011. Teniu tota la informació de la cursa a l'enllaç de la dreta d'aquest blob. Comença el compte enrere.I us preguntareu que vol dir Indiketa, doncs els Indiketes eren els Íbers que vivien a la zona del Baix Empordà.