diumenge, 28 d’agost del 2011

Indiketa de Ferro 2011

El diumenge 28 d'agost es disputava la cursa de btt Es Pollastre amb més de 400 inscrits entre els quals estaven els aspirants a l'Indiketa de Ferro 2011. Després de la cursa de muntanya que va deixar la classificació molt oberta entre els màxims favorits a la victòria final, l'Armand Crosas, l'Oscar Carrasco, en Jordi Lopez i en Josep Almendros.
La cursa ha estat molt disputada, ja des dels primers kilòmetres en Josep Almendros s'ha destacat de la resta d'aspirants, conscient que s'ho jugava tot a una carta amb la seva especialitat i havia de remuntar prop de 15 minuts. Darrera d'ell l'Oscar Carrasco que al pas per Pedralta, km 15, perdia 3 minuts. Però el fort ritme de baixada de l'Almendros li va passar factura, i a la baixada de Pedralta va tenir una avaria mecànica i no poder finalitzar la cursa. D'aquesta manera passava en primera posició al finalitzar el recorregut curt de la Gallina l'Òscar Carrasco seguit a menys d'un minut per l'Armand Crosas, en Jordi Lopez i en Ricard Soler, per davant 26km més de cursa.
La diferència de temps que li portava l'Òscar Carrasco a l'Armand Crosas sempre va ser per sota dels 3 minuts que necessitava per endur-se la victòria i a falta de 5km l'Armand i en Ricard Soler van donar caça al nostre corredor.
Al final gran victòria de l'Armand Crosas, segona per a Òscar Carrasco i en tercera posició Jordi Lopez de l'Escoleta Btt.

Resultats: (temps total Guilla + Pollastre)
1 Armand Crosas     HEMIC                  4h22'44"
2 Òscar Carrasco    MATXACUCA      4h26'03"
3 Jordi Lopez          ESCOLETA bTT    4h 31'55"
4 Ricard Soler        CC Daró                  4h39'34"
5 Carles Domingo  LaFuma Pd'A            5h00'34"

Quan disposem de les fotografies actualitzarem la cròncica.

Tots els resultats