dissabte, 5 de maig del 2012

El Matxacuca s'estrena amb podi d'Adan Casado a la Copa Catalana

Una mica tard, no es té una filla cada dia, però ja tenim la crònica del cap de setmana passat.
El diumenge 29 es va inaugurar la Copa Catalana 2012 amb la disputa de la cursa de la Faiada al Pont de Suert. La cursa constava de 21,5 km i 1100m de desnivell positiu, amb el cim de la Faiada de 1700m com a cota màxima al km 10. Vam tenir l'equip practicament al complert i només amb les absències de Roberto Sancho i de la Paloma Lobera.
Amb un temps amenaçador es donava la sortida a les 9:30 del matí, els corredors enfilaven les primeres rampes cap a la Faiada. En el grup capdavanter se situaven l'Òscar Carrasco i en Dani Cazalla, però a les primeres rampes es van distanciar del cap de la cursa. A no agaire distància l'Adàn Casado, que reapareixia després d'haver estat lesionat durant l'hivern. La dura pujada a la Faiada va marcar la cursa, pel cim ja passava en solitari Josep Viñas,per darrera seu Dani Tristany i Josep Quadrat que van protagonitzar un duel molt bonic fins a la mateixa línea de meta. L' Òscar passava en 7a posició i en Dani Cazalla continuava perdent posicions. En categoria femenina Roser Español passava pel cim en primera posició seguida a poca distància de Montse Bacardit i de Carme Millan i de la corredora del Matxacuca Eli Bertran.
La victòria final va ser per a Josep Viñas que va dominar la cursa des de l'inici, el duel per la segona posició es va resoldre a la mateixa recta d'arribada a favor de Dani Tristany i tercera posició per Josep Quadrat. En categoria femenina victòria per a Roser Español seguida de Montse Bacardit i de Rosa Valls, que va superar a l'Eli Bertran als darrers metres després d'haver anat gran part de la cursa en tercera posició. La cursa femenina va estar molt disputada i les quatre primeres van entrar amb menys d'un minut de diferència. I pel que fa a la resta de l'equip, Òscar Carrasco acabava a la 7a posició, Adàn Casado el 18è i 3r sub23. L'actual campió de la categoria va fer una gran cursa, molt regular tot i el poc temps que porta entrenant i que li va valer per aconseguir el primer podi de la temporada.
Dani Cazalla va perdre posicions a la baixada, finalment va ser el 25è, Francesc Solé el 20è, Josep Labrador el 36, Ignasi Puig el 40, Miguel Martinez el 62, Òscar Molins el 88, Miquel Huesca el 89, Jordi Palet el 95, Dani de Campo el 105, Xavi Gaitx el 106 i Joan Pi el 119, Fina Pulgarin la 18. RESULTATS       FOTOS

Copa Catalana d'Ultraresistència.- Aquest cap de setmana passat es va disputar la primera cursa del camionat amb la UTBCN. La victòria va ser per a Oier Ibarbia i Verena Levy. Paral.lelament es disputaven dues curses més, la HTBCN on vam tenir representació Matxacuca amb l'Eva Corral que va finalitzar a la 15a posició amb 13h26'. Teniu més informació a: http://www.utbcn.com/ i al facebook de la cursa.

Mitja Marató de les Gavarres.- A Sant Martí Vell es va disputar una nova edició d'aquesta popular cursa gironina. la victòria va ser per a Toti Bes i per a Núria Picas. Més informació a http://www.portaldelesgavarres.cat/
Ibiza Ultra Team.- El passat cap de setmana, aprofitant el pont de l'1 de maig es va disputar aquesta ultra de 74km i una marató de 43km. A la vegada es disputaven altres modalitats esportives com la btt i natació. Pel que fa a l'Ultra el guanyador va ser Francisco Javier Serra i Noèlia Mora Simon. Més informació a: http://www.ibizaultrateam.com/