dimarts, 24 d’abril del 2012

L'AE Matxacuca 3a al Campionat de Catalunya per Equips 2012

L'Associació Esportiva Matxacuca acaba en tercera posició al Campionat de Catalunya per equips disputat aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltru, amb la disputa de la Cursa de la Talaia.  Amb aquesta tercera posició amb gust a victòria,  l'AE Matxacuca es consolida com un dels equips punters a nivell català, i tot gràcies  al grup de corredors que el componen i de la bona feina feta en els darrers dos anys.
Pel que fa a la cursa, tenia un recorregut de 23.4 km amb un desnivell positiu d'uns 850m. A la línea de sortida més de 350 corredors amb el millor del panorama català de l'especialitat. A les 09:30 del matí es donava el tret de sortida, amb molt bona temperatura i un ritme inicial altíssim degut al poc desnivell en els primers kilòmetres. En el grup capdavanter se situaven en Roberto Sancho, Dani Cazalla i l'Òscar Carrasco. Les primeres rampes ja va col·locar a tothom al seu lloc, els màxims favorits a la victòria es distanciaven del grup i en el segon grup aguantaven en Roberto i en Dani.  L'Òscar, que no va tenir el dia, perdia moltes posicions i es despenjava completament.
La victòria va ser per a Just Sociats del CE Callús-Stadion amb 1h37'47". En segona posició Josep M Pijuan del Borges Trail amb 1h38'40", que va tenir una lluita molt interessant amb el tercer classificat, Gabriel Crosas del Diedre, que va arribar tot just darrera de'n Pijuan, en Crosas va anar gran part de la cursa en segona posició, va finalitzar amb un temps de 1h38'45".
I en categoria femenina, la cursa va estar dominada per Núria Picas dels Mountain Runners, que es va imposar clarament amb un temps de 1h55'41". En segona posició va arribar Laia Andreu, del Callús-Stadion, amb un temps de 1h58'56", i va completar el podi Montse Martínez del Mountain Runners amb un temps de 2h01'43".
I al Campionat de Catalunya per equips la classificació final va ser:

1.- CE Callús Stadion                     434 punts
2.- Mountain Runners del Bergadà  430 punts
3.- AE Matxacuca                          284 punts

L'AE Matxacuca va tenir una representació important, amb un total de 14 corredors:
Roberto Sancho 10a posició, Dani Cazalla 13a, Òscar Carrasco 19, Francesc Solé 38a, Paloma Lobera 7a, Eli Bertran 9a. Aquests van ser els integrants que van puntuar pel Campionat per equips. La resta de corredors van finalitzar a: Ignasi Puig 48a posició, Ferran Ballesta a la 49a, Josep Labrador a la 52a, David Gàlvez a la 96a, Dani de Campo a la 105a, Xavier Gaitx a la 212, Isabel Bielsa 25a, Fina Pulgarin la 38a. Malauradament vam tenir una baixa, la de Laia Cuevas, que es va lesionar i no va poder finalitzar la cursa, desitgem que es pugui recuperar aviat i que la tornem a tenir a línea de sortida d'alguna cursa  i enhorabona a tots els corredors del Matxacuca per aquest èxit aconseguit. RESULTATS   Crònica FEEC

Notícies breus:

Cursa del Parc de les Pedreres.- El diumenge 22 es va disputar la segona edició d'aquesta cursa que es disputa per les rodalies de Girona. En aquesta segona edició s'ha allargat la cursa arribant gairebé als 21km i vam tenir representació Matxacuca amb l'Adan Casado, que s'estrenava aquest any després de la lesió. La victòria va ser per a Toti Bes en categoria masculina i per a Louise Brown en categoria femenina. L'Adan va fer una fantàstica cursa i va finalitzar a la
Més informació. RESULTATS
Ultra Mallorca Serra de Tramuntana.- Nova edició d'aquesta Ultra amb 105 km i com el seu nom indica transcórrer per la Serra de Tramuntana. Victòria per a Miquel Capó i Nerea Martinez. També es disputava el Trail de 62km amb victòria per a Tófol Castanyer i per a Lieb Stephanie. Més informació i resultats.
Puigdefrou Exhaust.- El dissabte dia 14 es va disputar a la Cellera de Ter la segona edició d'aquesta cursa,  que a la vegada era la segona cita de la Copa Montseny-Guilleries. La victòria va ser per a Manuel Amor i per a  Núria Picas.       Mes informació i resultats.
Maraton des Sables.- Els guanyadors de la 27a edició d'aquesta prova va ser Salameh Al Aqra i Laurence Klein. Destacada actuació del català Albert Giné Cid que va acabar a la 15a posició. Més informació. RESULTATS