diumenge, 9 de desembre del 2012

Òscar Carrasco i Isabel Cabrera s'imposen a la Mitja Marató de l'Ardenya

La tercera edició de la Mitja de l'Ardenya ha estat marcada per l'èxit de participació absolut, les 400 places es van exhaurir dies abans. Un recorregut molt atractiu, ràpid, assequible amb només 600m positius de desnivell i variat, ha fet que aquest any ens veiéssim obligats a posar el rètol d'inscripcions tancades. Pel que fa a la cursa, a les 10  del matí es va donar la sortida i ràpidament el corredor del Matxacuca Òscar Carrasco va liderar la cursa marcant un fort ritme que només va poder seguir Xavier Serra Termens i vigilats d'aprop per Josep  Sanchez. No va ser fins a les darreres rampes per arribar a Sant Baldiri, km 12 aproximadament, que Xavier Serra no va poder seguir el fort ritme de l'Òscar, moment  que va aprofitar el corredor del Matxacuca per fer un canvi de ritme per marxar en solitari fins a la línea de meta amb un temps de 1h30'25". Un minut més tard entrava Xavier Serra del Atletisme Cerdanyola i a 2' minuts entrava el corredor del GE Esteve Josep Sanchez. En quarta posició Julius Stromberg i destacada actuació la de la nova incorporació del Matxacuca Jordi Gamito que entrava en 5a posició.
En categoria femenina la victòria va ser per a Isabel Cabrera amb un temps de 1h54'56", nou rècord femeni. La segona posició va ser per a la guanyadora de l'edició 2011 i corredora del Matxacuca Laia Cuevas, encara recuperant-se de la lesió al tormell de principi de temporada i que va entrar a 1'40" de la guanyadora. En tercera posició va entrar Alba Segura a més de 2' de la guanyadora.