diumenge, 9 de desembre del 2012

Tanquem la 3a edició de l'Ardenya amb èxit de participació

Ja hem tancat la  3a edició de l'Ardenya i volem agrair a tots els corredors que heu fet possible que l'edició del 2012 hagi estat magnífica, la veritat és que s'han superat les millors espectatives de participants que teniem des del començament  i assolir gairebé la xifra màgica de 1000 participants entre totes les curses amb corredors vinguts de tot arreu  és gràcies a tots vosaltres.
La nova distància de 63km i 2600m positius de desnivell era la incògnita, però ha tingut una gran acollida amb gairebé 200 participants i esperem que el recorregut hagi estat atractiu per a tots vosaltres. La Marató en la seva tercera edició es consolida en el calendari català i un any més ha superat el nombre de corredors de l'any anterior, a l'igual que la Mitja Marató amb 400 inscrits, un recorregut variat amb un desnivell assequible per a molts corredors. 
Ara toca fer autocrítica i millorar les possibles errades i començar a treballar a la 4a edició que serà encara més gran i us convidem a tots vosaltres a que torneu a passar un cap de setmana a l'Ardenya.
Durant la setmana anirem actualitzant el blog i teniu les classificacions disponibles a la web de la cursa:

http://maratoardenya.matxacuca.cat