dissabte, 15 de febrer del 2014

Jordi Gamito acaba 4t a El Cruce

El cap de setmana passat es va disputar El Cruce, que transcórrer en gran mesura per la patagonia xilena. Una cursa que consta de tres etapes als Andes on va participar el matxacuca Jordi Gamito. L'edició 2014 va estar marcada per la climatologia adversa, amb pluja constant que va fer modificar el recorregut.
Jordi Gamito va realitzar una cursa molt regular col·locant-se en quarta posició des de la primera etapa, posició que no va abandonar fins al final. Tot i la tercera gran etapa que va realitzar on va finalizar en tercera posició i va retallar distància amb el tercer classificat, no va ser suficient i finalment es va haver de conformar amb la quarta posició a només 7' minuts de la tercera posició.
Un gran resulat tenint en compte els corredors de gran nivell que disputaven la prova. La victòria final va ser pel gran Marco di Gasperi amb un temps final de 6h34', segona posició per l'argentí Sergio Trecaman a 4' i tercera posió per a Dakota Jones a 18'.
En categoria femenina Emma Roca revalidava victòria per segona vegada consecutiva. Va completar el podi femení Amy Sproston i Adriana Vargas.

LAIA CUEVAS 3a SENIOR A LA RACCHETTINVALLE

Laia Cuevas va acabar el passat cap de setmana a la 3a posició Senior i 5a absoluta a la segona prova de la Copa d'Europa de Raquetes de Neu que es va disputar a Sestriere, la 14a Racchettinvalle. La corredora Matxacuca defensava els colors de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu. La resta d'integrants de la Selecció van tenir un paper destacat.