dijous, 30 de gener del 2014

Vanesa Martínez guanya la Volcanolimits 30k

El diumenge 26 de gener es va disputar la primera edició de la Volcanolimits a Sant Privat d'en Vas. Dues distàncies a escollir, l'ultra de 60km i la cursa de 30km que discorrien per uns paratges realment bonics i espetaculars i com a punt culminant el Puigsacalm, però a totes dues curses massa kilòmetres d'asfalt, 2km al començament i uns 5km al finalitzar que es van fer molt pesats per a tots els participants. Un punt a millorar per a pròximes edicions com també els preus excesius pel que oferia la cursa amb una bossa del corredor només amb una samarreta. Però que no treuen  la bona organització i feina realitzada per part dels organitzadors.
A totes dues vam tenir representació Matxacuca, a l'ultra prenia la sortida en David Guitart i a la de 30km participava Vanesa Martínez, nova incorporació per a la temporada 2014 i que s'estrenava amb els colors del Matxacuca.
A la cursa de 30km amb 1100m positius de desnivell Vanesa Martínez va dominar la cursa des del començament marcant un fort ritme i distantciant-se de les seves rivals per aconseguir una victòria fàcil, que només va veure perillar per les rampes en els darrers kilòmetres. La segona fèmina va ser Ariadna Puig a 3' minuts i va completar el podi Lidia Verges a gairebé 7' minuts.
En categoria masculina victòria per a Josep Armadas seguit de Josep Maria Jimenez i de Mario Gutierrez.
A la cursa de 60k no van haver sorpreses i Jordi Serra es va imposar clarament per davant d'Ernest Ausiro i de Marc Costa. Per la seva banda David Guitart finalitzava en 6a posició en la seva primera cursa de la temporada.