dimarts, 4 de desembre de 2012

Últims dies per l'Ardenya!!Tal i com es preveia amb el ritme d'inscripcions dels últims dies, finalment hem assolit el límit de corredors que podem admetre. Malgrat haver incrementat fins a 800 el nombre de places disponibles, novament hem tingut un gran èxit de convocatòria que ha superat les nostres expectatives. Així doncs, a hores d'ara no tenim prou capacitat per a acceptar a més corredors a la Mitja Marató (21k) i per tant, les inscripcions d'aquesta distància s'han tancat.

Lamentem aquesta situació, però ens veiem obligats hem a prendre aquesta mesura per tal de garantir un bon servei i no perjudicar a tots aquells corredors que s’han inscrit amb antelació. Treballarem per tal de donar solució a aquest problema en futures edicions.

Amb la intenció de no deixar a ningú sense l'oportunitat de participar en aquesta Marató de l'Ardenya, mantindrem obertes les inscripcions de la Marató i Mitja (63k), la Marató (42k) i la Marxa Popular (10k), de manera que permetrem assolir fins a un total de 1.000 participants.