dimarts, 12 de febrer del 2013

Òscar Carrasco i Paloma Lobera s'imposen a Aiguaviva

Aquest cap de setmana es va disputar a la localitat d’Aiguaviva, la primera prova del II Open Tradeinn de curses demuntanya, que en aquesta edició 2013 consta de només dues curses dintre del marc de l’Open BMW de Btt.  Sobre el recorregut curt de 22km es va disputar la cursa de muntanya i si aparentment a Aiguaviva no hi ha muntanya, el recorregut tenia 740m positius de desnivell. Un circuit amb constants pujades i baixades alternant trams de pista amb corriol, en definitiva un recorregut molt aconseguit.
Fins allà es van desplaçar un gran nombre de Matxacuques, l'Òscar Carrasco, en Xavier Gaitx,  Dani de Campo que reapareixia després de la lesió de l'any passat, Diego Arroyo, Paloma Lobera, Adriana Grosu, Tània Torné. Tant en categoria masculina com en femenina els corredors del Matxacuca van ser els clars dominadors de la prova.

A les 09:45 es va donar la sortida conjunta i des dels primers metres Òscar Carrasco va liderar la cursa, va ser el clar dominador i a cada km que passava anava incrementant l'aventatge respecte el grup perseguidor format per Jordi Carbonés, Diego Arroyo, David Alsina, Josep Rodríguez i Abel Rey. La lluita per la resta de posicions del podi va ser entre Jordi Carbonés i Diego Arroyo que van fer junts practicament tota la cursa, finalment la segona posició va ser pel corredor del Matxacuca que es va imposar per pocs segons sobre en Jordi, i aconseguint d'aquesta manera un doblet en categoria masculina.
En categoria femenina la cursa va estar dominada per la Paloma Lobera que no va donar opció i es va imposar clarament sobre Anna Viñoles. L'Adriana Grosu va aguantar el ritme de la Paloma i l'Anna fins al km 12 aproximadament i es va haver de conformar amb la tercera posició final a pocs segons de la segona classificada. D'aquesta manera el Matxacuca aconseguia pujar al podi a dues corredores.

1     046 CARRASCO GIRALDEZ, oscar Hombre 1:35:29
2     001 ARROYO MAZORRA, Diego Hombre 1:39:17 a 4:12 min.
3     048 CARBONÉS CABRERA, jordi Hombre 1:39:27 a 4:22 min.
4     059 RODRÍGUEZ GALLARDO, JOSEP Hombre 1:40:49 a 5:20 min.
5     037 REY ALSINA, Abel Hombre 1:41:14 a 5:45 min.
6     008 ALSINA FAJARDO, david Hombre 1:41:19 a 5:50 min.
7     032 BAUTISTA SUREDA, Aleix Hombre 1:51:47 a 16:18 min.
8     031 SOLÀ TURON, Jordi Hombre 1:52:09 a 16:40 min.
9     058 CLARET FAIXEDAS, CARLES Hombre 1:52:22 a 16:53 min.
10   051 BADIA REQUEJO, Carles Hombre 1:53:50 a 18:21 min.
11   062 MORELL ROVIRA, XAVIER Hombre 1:55:18 a 19:49 min.
12   052 MEDINA LUQUE, Javier Hombre 1:55:32 a 20:03 min.
13  1F     045 LOBERA GRAU, Paloma Mujer 1:55:51 a 20:22 min.
14  056 COSTA TOME, JORDI Hombre 1:57:47 a 22:18 min.
15  2F    049 VIÑOLAS MASSEGUR, anna Mujer 1:58:01 a 22:32 min.
16  3F    050 GROSU, Adriana Mujer 1:58:43 a 23:14 min.

Aquest pròxim cap de setmana es disputarà la segona prova del campionat a les Planes d'Hostoles. Més informació i resultats

Breus:

4a Cursa Lo Frare de Ginestar: Tercera cursa del Circuit de Curses de Muntanya Terres de l'Ebre 2013 amb victòria per a José Lozano i Ragna Debats.

Esquí de muntanya.- S'estan disputant els campionats del món de l'especialitat als Alps francesos, a la localitat de Vallouise. De moment en la categoria per equips, Marc Pinsach i Kilian Jornet van aconseguir la 7a posició i en dones Mireia Miró i Marta Riba van aconseguir la 4a posició. Programa i Resultats