diumenge, 24 de novembre del 2013

L'AE MATXACUCA GUANYA LA COPA CATALANA 2013

Un cop publicats els resultats oficials de la Burriac Xtrem per part de la FEEC, l'Associació Esportiva Matxacuca ha estat l'equip guanyador de la Copa Catalana 2013 sumant un total de 1974 punts. En segona posició s'ha classificat els Mountain Runners del Bergadà amb 1122 punts i tercera posició per al Club Excursionista Callús amb 516 punts.
 Un gran resultat que culmina una gran temporada per part de tots els seus integrants que són els que ho han fet possible, des del primer fins a l'últim i a part de ser grans corredors, són grans persones que fan encara més gran el Matxacuca i fan que siguem la gran famíla vermella que dona color per allà on passa.
En categoria individual masculina la victòria ha estat per a Pere Aurell de la Unió Excursionista Matadepera. El corredor del Matxacuca Diego Arroyo aconsegueix el Sotscampionat en el seu any de debut a l'especialitat. Tercera posició per a Abel Bolance de Bombers de Barcelona. Francesc Pont Torné acaba la temporada en 6a posició absoluta i segon en categoria veterà, aconseguint un nou podi pel Matxacuca. També dintre del Top Ten es classifica Òscar Carrasco en una temporada molt irregular per diferents motius acabant en 8a posició. Entre els 20 primers Daniel Cazalla el 12è, Dani de Campo el 16è. 
En categoria femenina victòria per a Ragna Debats del Centre Exta. Xerta seguida de Laia Andreu del Callús i tercera posició per a la corredora del Matxacua Paloma Lobera que finalment s'ha hagut de conformar amb l'última posició del podi després d'una temporada brillant disputant la Copa del Món i on recordem que va acabar a la 8a posició final. Adriana Grosu a falta de la correcció de la classificació final acabarà en 6a posició, Alba Segura 7a posició, totes dues en el seu primer any de Copa Catalana. Cristina Hernàndez 12a posició  en el seu primer any a l'especialitat i compaginant les curses a peu amb les curses de btt on va aconseguir recentment el sotscampionat de la Copa Gironina de BTT.

També gràcies als nostres col·laboradors que confien en nosaltres:

LURBEL, Perruqueries Faustí, Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, Tàctic, Creaciones CASBAS, La Corxera, La Marquesina, Esports Nabes, Centre Podomètric i Bike Àrea Llagostera.

3 comentaris:

dani ha dit...

Brutal!!!!

dani ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MERLÍ ha dit...

Enhorabona a tots!!!