dissabte, 23 de novembre del 2013

Punt i final a la Copa Catalana amb victòria d'Òscar Carrasco a la Burriac Xtrem

El diumenge dia 17 de novembre es va disputar la darrera prova de la Copa Catalana 2013 amb la disputa de la Burriac Xtrem d'Argentona i on encara s'havien de decidir els campions finals en categoria individual i a la classificació per equips. La cursa constava de 32km i 1500m de desnivell positiu i tot i les plujes dels darrers dies, el temps va donar una treva i es va poder disputar amb normalitat. A més es van disputar paral·lelament dues curses més, una de 25km i una de 15km.
L'AE Matxacuca acudia amb l'equip de gala, practicament amb la totalitat de corredors i amb opcions de podi, Diego Arroyo tenia opcions a la segona posició de la general i Paloma Lobera amb opcions de ser la campiona de la Copa.




La cursa va estar liderada practicament en la seva totalitat per Ahmed el Qayed, seguit de molt a prop per Roberto Sancho. Més endarrerits marxaven Jordi Gamito i Òscar Carrasco en 6a i 7a posició durant els primers kilòmetres, però a mesura que anaven passant kilòmetres van anar remuntant posicions fins a col·locar-se a mitja cursa en 3a i 4a posició respectivament. A partir d'aquí l'Òscar Carrasco incrementava el ritme i atrapava a Roberto Sancho i van fer junts els darrers 10km de cursa. A falta de 4km Ahmed El Qayed ja marxava a menys d'un minut de Roberto i Òscar. En un final de cursa fantàstic l'Òscar Carrasco atrapava a Ahmed a la darrera baixada i en un final molt i molt apretat van arribar junts a l'asfalt que conduia fins a meta, seguits a escasos metres de Roberto Sancho. La victòria final va ser per Òscar Carrasco que va ser més ràpid al darrer kilòmetre d'asfalt, segon va ser Ahmed El Qayed a 7" i tercera posició per a Roberto Sancho a 30". Jordi Gamito mantenia la quarta posició final. Diego Arroyo entrava a la 8a posició final que li servia per aconseguir el Sotscampionat. Frances Pont entrava en 17a posició i aconseguia la victòria en categoria veterà.


En categoria femenina la cursa va estar dominada en els primers kilòmetres per Mavi Gil però a mesura que van anar passant els kilòmetres es va veure superada per Laia Andreu   i per Ragna Debats. La victòria final va ser per a Laia Andreu amb 3h02'58", segona Ragna Debats i tercera Mavi Gil. En quarta posició va entrar Paloma Lobera i finalitza la Copa amb un nou podi acabant a la 3a posició final. Adriana Grosu i Alba Segura entraven en 6a i 7a posició respectivament i Cristina Hernandez en 13a.


 RESULTATS
WEB