dissabte, 23 de novembre del 2013

Roberto Sancho acaba 2n a la Sitja del Llop

El dissabte dia 9 de novembre es va disputar la primera edició de la cursa vertical La Sitja del Llop englobada dintre de la Marató del Montseny. La cursa vertical tenia sortida al poble de Montseny i arribada al cim del Turò de l'Home, en total gairebé 7km amb 1185m de desnivell positiu. A la cursa van participar els matxacuques Roberto Sancho, Dani Cazalla  i Tània Tornè.
La victòria va ser per a Guilem Vilalta amb un temps 52'08", segon va ser Roberto Sancho amb un temps de 53'05" i tercera posició per a Francesc de Lanuza amb 53'15". Dani Cazalla acabava en 13a posició.

En categoria femenina victòria per a Anna Comet amb 1h00'48". Segona posició per a Núria Lauco amb 1h06'40" i tercera posició per a Núria Villegas amb 1h09'56".  Per la seva part Tània Tornè acabava a la 13a posició.
I diumenge 10 la prova reina, la Marató del Montseny que va comptar amb corredors de primer nivell. La victòria masculina va ser per a Miguel Caballero amb 4h04', seguit de Eric Diaz i Marc Carós. El matxacuca Jordi Xaus finalitzava a la posició 479 i el 21 de la categoria Master.
En categoria femenina victòria per a Mercedes Arcos amb 5h04' seguida de Sofia Garcia i Claudia Baudry. La matxacuca Alba Segura tot i no tenir un bon dia va acabar en 7a posició.