dimarts, 8 de maig del 2012

Trailwalker 2012

Aquest cap de setmana es va disputar la marxa solidària Intermón-Oxfam Trailwalker amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu de Guíxols. Un total de 100 km seguint la Via Verda del Carrilet i on gairabé 1200 persones en equips de 4 persones van prendre la sortida el dissabte a les 11:00 del matí. Entre ells l'equip Matxacuca-Trepitjada Solidària format pels corredors  Xavier Gaitx, Paloma Lobera, Jordi Costa i Ferran Ballesta, i com a assistència en Quico Amador i en David Galvez.

El nostre equip va fer una sortida conservadora i a mesura que anaven passant els kilòmetres van remuntar posicions arribant a la localitat d'Amer en 8a posició. Al següent control, a Anglès, ja anaven en cinquena posició i continuaven a bon ritme, però va ser a les proximitats de Girona que un dels integrants li van començar a marxar les forces. En Xavi passava per mals moments però en el control de Llambilles es va refer bastant i van arribar a Cassà de la Selva en quarta posició i a Llagostera van estar molt a prop de la tercera. Però els problemes físics van persistir i a partir de Llagostera, ja entrada la nit, va ser gràcies al suport de la resta d'integrants de l'equip van fer que en Xavi finalitzés. El Matxacuca va perdre posicions en aquests darrers kilòmeters però va finalitzar l'equip al complert. S'ha de dir que l'equip va comptar amb el suport de la resta d'integrants de l'equip de curses de muntanya i socis del Matxacuca repartits per tot el recorregut recolzant-los i realment es pot dir que van necessitar el suport de tothom per completar aquesta Trailwalker 2012.

La victòria va ser pels  corredors  de l'equip Kriter Software-Corredors.cat, en un final mol ajustat. Els primers veien com l'aventatge de més de cinc minuts que portaven   al pas per Santa Cristina d'Aro  envers el segon classificat, s'anava retallant i en un final agònic i després de 100km encara van haver d'esprintar a l'arribada i es van imposar amb 10h43'44", amb només 14" segons de diferència per davant del Convoy Cosmoboy Hong Kong, que va aturar el crono amb un temps de 10h43'58". Va completar el podi l'equip Corredors.cat-Eskamot vallesà a més d'una hora dels primers, amb11h54'51". En quarta posició van entrar el Hewlett Packard Solidària 1 i en cinquena posició el Matxacuca-Trepitjada solidària amb 13h46'58", els nostres grans herois. Un total de 270 equips van finalitzar aquesta segona edició de l'IO Trailwalker. Teniu més informació a: http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca i al facebook http://www.facebook.com/TrailwalkerIO?v=wall

RESULTATS TRAILWALKER 2012

A mitjans de setmana publicarem la resta de l'actualitat esportiva però ja us podem avançar la segona posició aconseguida per Dani Cazalla a la Marató del Cap de Creus i la segona posició d'Adan Casado al Trail de 24km del Cap de Creus.