diumenge, 23 de maig del 2010

X Cursa de Paüls, Campionat de Catalunya

En Roberto Sancho acaba 7è a la dura cursa de Paüls. L'únic representant del Matxacuca que es va desplaçar a les Terres de l'Ebre, va fer molt bon paper després de patir la duresa de Zegama la setmana anterior, es va  refer i es va col·locar entre el top 10 del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya.
La cursa va constar de 23 kilòmetres i 4000 metres de desnivell acumulat durant les quatre pujades que tenia el recorregut. En Robert va fer tota la cursa en el segon grup i no va ser fins a l'últim descens que no es va acabar de decidir les posicions finals dintre del grup. Just Sociats es va acabar imposant amb un temps de 2h22'45", cap corredor va poder seguir el fort ritme que va imposar des del principi. En Kiko Martí va acabar en segona posició amb un temps de 2h27'42" i en Ahmed El Qayed va completar el podi amb un temps de 2h28'34". En Robert Sancho va acabar en 7a posició amb un temps de 2h33'37"realitzant molt bona cursa.
Pel que fa a la categoria femenina l'Esther Hernandez és la campiona 2010 amb un temps de 2h59' i es va imposar per davant de la Núria Picas que va fer segona, amb un temps de 3h11'21", va completar el podi la Teresa Forn amb un temps de 3h19'34".
La pròxima cita on formaran part els nostres corredors serà al I Campionat de Curses Verticals amb la disputa de la II Cara Amon a la Vall de Boí el pròxim cap de setmana, a on es desplaçarà el nostre Maxacuca Josep Labrador.