dimarts, 11 de maig de 2010

MATXACUCA A LA COPA DEL MÓN DE CURSES DE MUNTANYA


Aquest proper cap de setmana es disputa a la localitat de Zegama ( Guipuscoa ) la primera prova de les BUFF SKYRUNNER WORLD SERIES. La cursa de distància marató es una de les més prestigioses del món degut a la seva duresa i bellesa, però també per la gran afluència de públic, unes 3.000 persones que es reparteixen per tota la muntanya animant als corredors. Només hi podem accedir per sorteig 250 corredors de 3.000 preinscripcions i 150 dorsals que es reparteixen entre corredors d'èlit i corredors que han fet bones marques ( menys de 5 hores ) en edicions anteriors.
La Selecció Catalana, actual campiona de l'especialitat per equips, participa aquest any amb una novetat i és que el nostre corredor Robert Sancho els hi acompanya convidat per la FEEC. Esperem que tingui un bon día i pugui realitzar un bon resultat.

En Robert ha estat ultimant la seva preparació amb la resta de components de l'equip de curses de muntanya aquest cap de setmana al Massís de les Cadiretes, a la que es va realitzar el passat diumenge un entreno de qualitat d'unes 2h 30 " per també preparar la següent cursa de la Copa Catalana,  la Cursa de Muntanya de Berga, a la qual anirà l'equip de gala: L'Òscar Carrasco, Daniel Cazalla, Paloma Lobera, Jordi Palet, Juan Perucha, Josep Labrador i esperem que algún component més que encara no ho ha confirmat.
Tot un cap de setmana plè de competicions a on els nostres corredors ho seguiràn donant tot per estar lluitant per les primeres posicions. La pròxima setmana tindreu tota la informació amb el resulat dels nostres atletes.
Aquí teninu un vídeo de la Copa del Món de Curses de Muntanya del programa Temps d'Aventura de TV3.