dilluns, 14 d’octubre del 2013

Jordi Gamito 2n al Long Trail de l'UT Serra de Guara i Carme Carmona 1a Veterana a l'UT

Durant el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre es va disputar una nova edició de l'UT Guara Somontano i com ja és una tradició va comptar amb molta presència Matxacuca a la línea de sortida de les diferents curses que es van disputar durant el cap de setmana, la Ultra propiament dita de 98km, el long trail de 50 km i el trail de 36km.
Van participar els Matxacuques Jordi Gamito, Joan Pi i Jordi Palet al Long Trail de 50km. Carme Carmona, Magali Pol, Miguel Martinez i Pere Alsina a la UT.
El guanyadors de la UT van ser Alvaro Rodriguez i Isabelle Ost. Miguel Martínez va entrar el 21 de la general i en categoria femenina Carme Carmona aconseguia pujar al més alt del podi en categoria veterana.
1 - Alvaro Rodriguez............ 10:35:38
2 - Aitor Iraizoiz.................. 10:43:04
3 - Juan Romano................. 11:07:56

1 - Isabelle Ost..................... 13:56:34
2 - Celine Ringeval................ 14:06:36
3 - Teresa Forn..................... 14:09:57

Al long Trail la victòria va ser per a Ruben Gonzalez i per a Carmen Maria Castaño. Novament vam tenir un Matxacuca al podi, Jordi Gamito va fer una fantàstica cursa i acabava en segona posició absoluta. Joan Pi i Jordi Palet entraven el 43 i 44 respectivament.

1.- Ruben Gonzalez .............4h45'57"
2.- Jordi Gamito ..................4h52'10"