dissabte, 26 d’octubre del 2013

Roberto Sancho guanya la Marató Puigsacalm Extrem, Jordi Gamito segon a la mitja

El passat diumenge 20 d'octubre de 2013 es va disputar una nova edició de la Puigsacalm Extrem, amb dos recorreguts, la Marató amb més de 6000 metres acumulats i la Cursa de Muntanya de 25km i uns 3000 metres acumulats de desnivell.

La Marató va estar dominada pel corredor del Matxacuca Roberto Sancho i Gerard Morales que no es van disputar la victòria i van entrar junts meta, compartint d'aquesta manera la victòria de la 4a edició de la Puigsacalm Extrem, amb un temps total de 4h37'. La tercera posició va ser per Josep M Pijuan amb 4h46'.

El Matxacuca Jordi Lopez entrava en 12a posició de la general i 3r de la categoria veterà, aconseguint un altre podi per l'AE Matxacuca.

En categoria femenina victòria per a Marta Molist, seguida de Berta Moreno i de Emma Fàbrega que va ser la primera veterana.

A la Cursa de Muntanya es va imposar Adrià Canimas amb 2h37', seguit de molt aprop de Jordi Gamito que va entrar un minut més tard. Va completar el podi Pep Prats. En categoria femenina victòria de Ona Ràfols.