diumenge, 13 d’octubre del 2013

PALOMA LOBERA LÍDER DE LA COPA CATALANA

El passat dia 29 de setembre es va disputar la segona prova de la Copa Catalana amb la disputa de la Pujada al Montsià a Alcanar que constava de 27 km i 1270 metres de desnivell positiu. La cursa va comptar amb una nodrida representació Matxacuca i com ens tenen acostumats darrerament, sempre lluitant per les posicions de podi.
Els representants Matxacuques van ser Paloma Lobera, Adriana Grosu, Elisabet Bertran, Cristina Hernandez, Diego Arroyo, Francesc Pont Torné, Javi Medina, Enric Torramilans i Miguel Hernandez.
En categoria masculina la victòria va ser per a Kiko Martí que es va imposar per només 3 segons a Ahmed el Qayed. La tercera posició va ser per a Pere Aurell. Gran cursa la de Diego Arroyo que va acabar en 5a posició. Francesc Pont el 17 i 3r de la categoria veterà, Javi Medina el 40, Miguel Martínez el 69 i Enric Torramilans que no va tenir el seu dia va ser el 161.
En categoria femenina victòria per a Ragna Debats que es va imposar per davant de la corredora del Matxacuca Paloma Lobera. Amb aquest resultat Paloma es col·loca líder provisional de la Copa Catalana. Gran cursa la que va fer també Adriana Grosu acabant en 5a posició i Eli Bertran en 9a posició i just la setmana després d'haver fet la Cavalls del Vent on va acabar en una magnífica 7a posició. Cristina Hernandez arribava en la 20a posició.
Amb aquests resultats l' AE Matxacuca es col·loca en segona posició provisional a la classificació per equips de la Copa Catalana.