dijous, 16 de maig del 2013

CSP 115km

El passat cap de setmana es va disputar la ultra Castelló-Penyagolosa que a més era Campionat d'Espanya de l'especialitat. La segona edició de la ultra va comptar amb corredors de nivell a la línea de sortida i on més de 400 corredors van prendre la sortida, entre ells estaven els matxacuques Jordi Costa i Olga Mankó.
En categoria masculina la victòria va ser per a Remigio Queral amb un temps de 12h31'. En categoria femenina la victòria va ser per a Xari Adrià amb un temps de 14h33' i que a més repetia victòria ja que va ser la guanyadora de l'edició 2012. Durant la cursa van haver baixes importants com les de Ivan Ortiz, actual  campió d'Espanya 2012 de curses de muntanya que va abandonar al km 91 després de liderar durant molts kilòmetres la cursa.
Pel que fa als nostres corredors Jordi Costa va finalitzar a la posició 195 de la general i 140 de la categoria amb un temps de 22h07'. Per la seva part Olga Mankó, integrant de la selecció catalana,  no va arribar en el seu millor estat de forma, i va prendre la sortida afectada per un virus estomacal que li va fer minvar molt les forces i qualsevol opció de podi. Tot i així va poder finalitzar la prova en 8a posició fèmina i la 77 de la general absoluta amb un temps de 17h44'.

Paral·lelament també es disputava la Marató i Mitja de 63 km amb victòria de Cristòbal Adell i de Silvia Sos.