dimecres, 29 de maig del 2013

Alba Segura 2a al Trail Sant Esteve i Matxacuques a la Zegama Aizkorri

Diumenge  26 es posava el punt i final a la Copa Montseny Guilleries amb la disputa del Trail Sant Esteve a Sant Esteve de Palautordera. Una cursa a les faldes del Montseny que constava de 27km i 1500m positius de desnivell i on va prendre part la nostra corredora Alba Segura.
L'Alba marxava en segona posició durant els primers kilòmetres, força ràpids però al começament de la pujada forta li van dir que marxava en primera posicó i va arribar a coronar el cim de la cursa, km 12 aproximadament en primera posició, però durant la baixada va ser atrapada per la que al final va ser la guanyadora de la cursa, Montse Martínez, que s'havia perdut. Durant el descens no va perdre més posicions i va arribar a meta en segona posició. Aquesta segona posició la col·loca també com a segona classificada de la Copa Montseny Guilleries, per darrera de Dolors Morcillo.
En categoria masculina victòria per a Marc Soler amb 2h14'.

1.- Marc Soler                  2h14'43"                             1.- Montse Martínez                    2h36'07"
2.- Francesc De Lanuza    2h15'40"                             2.- Alba Segura                           2h42'23"
3.- Ramon Senar              2h17'26"                             3.- Dolors Morcillo                      2h51'36"

MATXACUQUES A LA ZEGAMA AIZKORRI 2013

Segur que molts de vosaltres ja heu llegit sobre la Zegama del passat diumenge i del gran duel entre Kilian Jornet i Luis Alberto que es va resoldre per només 15" segons a favor de Kilian, la victòria d'Emilie Forsberg per davant de Núria Picas.

Però el que segur que no sabeu és que van participar fins a 5 matxacuques, Francesc Solé, Diego Arroyo, Dani Cazalla,  Roberto Sancho i Paloma Lobera.
Prova Inaugural de la Copa del Món, corredors d'arreu del món s'arreplegaven en aquesta cursa única. L'actuació dels nostres corredors com sempre va estar a l'alçada. Francesc Solé va ser el millor classificat, va fer una gran cursa de menys a més per acabar en una fantàstica 48a posició amb 4h37'28". Diego Arroyo el 94è amb 4h59'15". Dani Cazalla acabava a la posició 111 amb 5h05'05". Roberto Sancho després de fer una bona sortida se li van acabar les forces a partir del km 19 i va patir molt per acabar la cursa, finalment entrava el 163 amb 5h26'51". I la Paloma Lobera, tot i no estar en el seu millor moment de la temporada acabava la 26a fèmina amb un temps de 6h25'03".