dimarts, 5 de febrer del 2013

Alba Segura i Jaume Cornellà guanyen la Cursa Nocturna de Rocacorba

La veritat és que les noves incorporacions del Matxacuca, la corredora Alba Segura, el corredor Jaume Cornellà, la Pilar Fernandez i en David Font, no podien haver tingut un millor inici de temporada amb la samarreta del Matxacuca a la cursa nocturna de Rocacorba. L'Alba aconseguint una important victòria a la cursa de 24km i en Jaume Cornellà, cursa de 11km i la Pilar i en David victòria per equips mixtes a la cursa de 11km. Tots tres incorporacins d'ultimíssima hora, que aconseguien la victòria en la distància de 11km.
Fins a Canet d'Adri es van desplaçar un gran nombre de corredors del Matxacuca i com ens tenen acostumats darrerament van tenir una gran actuació, aconseguint, a part de la victòria de l'Alba i del Jaume en categoria individual, van aconseguir la primera i segona posició en la categoria equips mixtes del recorregut curt.
Pel que fa a la cursa, la sortida i arribada va ser al pavelló de Canet d'Adri, i constava de dos recorreguts un de 25km i 1400m de desnivell i un recorregut de 11km amb 500m de desnivell. En aquesta segona edició s'avançava l'hora de sortida, a les 17:30 hores del dissabte i a l'igual que l'any passat inscripcions exhaurides.
En categoria individual femenina la cursa va estar dominada per l'Alba Segura, que va marxar en solitari tota la cursa sense donar opcions a les demés corredores i es va imposar amb un temps de 2h58'02". La segona classificada va ser Aina Faura amb 3h09' i tercera va ser Mònica Fàbrega amb 3h12. L'Alba només va tenir a una dona per davant que participava en la categoria equips mixte, l'Eugènia Miró amb Mateu Planella que van aconseguir la victòria en aquesta categoria. El primer equip classificat va ser el format per Eudald Babot i Xevi Salat.
En categoria masculina les tres posicions del podi van estar molt ajustat i va haver poc marge de temps entre ells, victòria per Gerard Morales amb 2h18'45", segona posició per a David Coma amb 2h18'45" i tercera posició per a Pablo Boada amb 2h19'24".
A la cursa de 11km victòria per a Jaume Cornellà amb 43'50" que no va tenir rival i va dominar còmodament la cursa des de l'inici i s'estrenava amb victòria com a corredor Matxacuca. El segon classificat va ser Enric Hernandez a més de 2 minuts i tercera posició per a Sergi Fàbrega. En categoria femenina victòria per a Imma Casas amb 59'55". En categoria equips mixte el Matxacuca dominar la cursa aconseguint dos podis. Victòria per a Pilar Fernandez i David Font, incorporacions de darrera hora, que es van imposar per davant de la parella també Matxacuca Maria Garcia i en Marian Pich que finalitzaven en segona posició.
Pel que fa a la resta de la representació Matxacuca tots van poder finalitzar sense incidents, en David Galvez fent equips amb en Jordi Gamito, en Dani Cazalla amb la Cristina Rotllan

Esquí de muntanya.- Gran Premio Alitoy-Ternua: El cap de setmana passat es va disputar una nova edició del Gran Premi Alitoy que com a novetat 2013 era la inclusió dintre de la Grande Course, campionat que aglutina les millors curses del món com la Pierre Menta. Doncs en aquesta cursa vam tenir representació Matxacuca de la mà de Francesc Solé que va participar fent el recorregut B i formant parella amb Nil Bacardit i la veritat és que van acabar en una magnífica 7a posició amb un temps total de 3h53', siguent molt regulars els dos dies de competició. La victòria va ser per a  Manuel Picon i  AntonioAlcalde amb 3h04.
Al recorregut A la victòria  va ser per l'equip format per William Bon Mardion i Jacquemoud Matheo amb 3h43'. En categoria femenina victòria per a Mireia Miró i Laetitia Roux. Els esquiadors catalans van tenir una actuació destacada, en Marc Solà i en Marc Pinsach van acabar a la 4a posició i en Jordi Palomares i en Pau Costa van acabar a la 7a posició.