Neix la primera lligueta de duatlons de muntanya de la província de Girona amb el nom de TERRES DE SEGADORS que constarà de les següents proves:

- 12 de maig SANTA COLOMA DE FARNERS
- 2 de juny LLAGOSTERA
- 9 de juny CALONGE
Aquesta és la informació que apareix a la seva web:

TERRES DE SEGADORS és una lligueta de duatlons de caire popular, que pretén aglutinar en un circuit, les duatlons ja existents: la duatló de Sils, coneguda com a Duatló Rural de la Selva; la duatló de Santa Coloma de Farners, anomenada Duatló de la Piscina; la duatló de Campllong, anomenada Duatló Camp a Través; i com a novetat presentem la duatló de Llagostera i la duatló de Calonge, a tocar de la Costa Brava.

El format popular permet competir en format parelles, ja sigui masculí, femení o mixte i en individual. La característica principal de la lligueta és que es desenvolupa íntegrament en terres gironines, tinguent en comú la importància de l’agricultura, ja sigui històrica o recent en aquestes contrades. A més, destaquem:
Botifarrada al final de cada prova.
Bossa amb obsequis dels patrocinadors i/o col.laboradors de la lligueta.
Sorteig de material a cada prova.
Servei de fisioteràpia gratuït al finalitzar cada prova.
SAMARRETA FINISHER al que hagin fet un mínim de 4 proves de la lligueta, que s’entregarà a l’última duatló del dia 9 de juny a CALONGE.

INSCRIPCIONS

Jordi XAUS acaba 3r Master a la 2a  Marató Hivernal de Campdevanol

El dia 17 de febrer es va disputar la segona edició de la Marató de Campdevanol, primera cursa del Campionat del Ripollès de Curses de Muntanya, on vam tenir representació Matxacuca de la mà de Jordi Xaus que va aconseguir podi en la categoria Master 50 finalitzant a la 3a posició de la categoria i el 110 de la general absoluta amb 7h16'42".
La victòria absoluta en homes va ser Marc Carós i en categoria femenina Berta Moreno.
Crònica del Nació Digital.
RESULTATS

La cameta coixa.- El cap de setmana passat es va disputar una nova edició d'aquesta popular cursa englobada dintre del Circuit de les Terres de l'Ebre i que va comptar amb corredors de primer nivell a la línea de sortida. Victòria per a José Lozano i Eva Maria Moreda de les Illes Balears.