dimarts, 28 de febrer del 2012

Victòria i campionat per a Roberto Sancho a Les Planes

Punt i final a l'Open Trail Tradeinn amb la disputa de la cursa de Les Planes d'Hostoles on l'organització havia preparat un recorregut de 18,5 km amb 750 m de desnivell positiu. Com a les resta de curses una important participació de corredors Matxacuca. En categoria masculina en Roberto Sancho ja tenia el títol assegurat però tot i així va tornar a mostrar la seva superioritat davant la resta de corredors i es va tornar a imposar amb un temps de 1h27'44". Segon classificat va ser Carles Artigues a 2'27" i va completar el podi Rafa Cañizares a 4'02". Pel que fa a la resta de corredors Matxacuca, en Joan Pi va finalitzar a la 7a posició, David Bayés a la 8a, Jordi Palet a la 20a, Miquel Huesca a la 23a i en Xavier Gaitx a la 25a posició.

En categoria femenina es va tornar a imposar la corredora del CN Banyoles Anna Vinyoles amb un temps 1h45'18", amb aquesta victòria s'assegurava la victòria final del campionat. Segona posició per la corredora del Matxacuca Paloma Lobera a 13'. La Paloma després d'haver estat tota la setmana amb grip no va tenir cap opció de lluitar per la victòria i es va haver de conformar amb la segona posició de la cursa i la segona posició del campionat. Va completar el podi la corredora de Tradeinn Martha Razimerczak a 20'.

3.- Núria Puig del   Geieg.........................218 punts

Destaquem també la 6a posició final de Joan Martí, d'aquesta manera l'AE Matxacuca tanca el campionat amb 3 corredors entre els 10 primers de la general.

Actualitat esportiva:
- Presentació 2012: Dissabte 25 es va fer la presentació oficial de l'equip de curses de muntanya per aquesta temporada 2012 davant dels mitjans de comunicació local i autoritats municipals. A finals de setmana farem una crònica de com va anar i farem la presentació de tots els corredors.
- Curses del cap de setmana amb representació Matxacuca:
   Duatló de muntanya de Porqueres: Gran cursa la que va fer una de les noves incorporacions d'aquesta temporada, en Xevi Garzon va finalitzar a la 7a posició de la general individual. També va prendre la sortida Alex Guillot finalitzant la duatló a la 21a posició . La cursa la va guanyar Xevi Costa del CC Banyoles i per la corredora de Sant Feliu de Guíxols Cristina Hernandez.  Més informació i resultats
  Mitja Marató de Barcelona: Gran cursa la que va realitzar també l'Eva Corral en aquesta multitudinària cursa amb més de 12500 participants. L'Eva va finalitzar amb un temps de 1h52' i a la posició 6736 de la general i la 265 de la seva categoria.  RESULTATS
  Marxa Popular Bonmatí: Multitudinària  participació a la 25a Anar-hi Anant amb més de 1000 marxaires entre els tres recorreguts preparats per l'organitació, 10,19 i 45 km. A la volta de 19 va participar la Tània Torné, i a la de 45 en va participar en Miguel Martinez i Jordi Xaus que va completar el recorregut amb 6h29'.
Cursa Muntanya la Cameta Coixa, Miravet.- Participació de luxe en aquesta nova cita del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. Victòria per a Xavier Espinya, seguit de Marc Carós i Javi Delgado. En categoria femenina victòria per a Ragna Debats, seguida de Montse Martinez i de Thais Pentinat. Més informació a: http://cursalacametacoixa.blogspot.com/
Esquí de Muntanya.- Segona cita de la Copa del Món amb la disputa del V Trofeu Internacional de l'Etna, Itàlia. Divendres 24 es va disputar la cursa vertical amb victòria de Kilian Jornet  i segona posició per a Mireia Miró darrera de Laetitia Roux. El dissabte 25 es va disputar la cursa individual amb victòria per a Wilian Bon Mardion, seguit a pocs segons de Kilian Jornet. En categoria femenina es van repetir posicions, primera Laetitia seguida de Mireia Miró. RESULTATS