dimarts, 14 de febrer del 2012

Roberto Sancho guanya a Llorà i Paloma Lobera acaba segona

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Llorà  la segona prova de l'Open Trail Tradeinn. La cursa  va ser molt ràpida i a més d'un corredor li va agafar per sorpresa arribar tan ràpid a la línea de meta ja que els  corredors no se l'esperaven tant curta degut a que estava previst més distància. Al final uns 14km amb un desnivell positiu de 450 m.
Novament les baixes temperatures i els corredors del Matxacuca van ser els protagonistes, com ho van ser el cap de setmana anterior. L'AE Matxacuca va aconseguir una nova victòria de la mà de Roberto Sancho. Des dels primers kilòmetres un grup de sis corredors es va destacar de la resta del grup i no va ser fins a mitja cursa que Roberto juntament amb Juli Casabo es van separar i es van disputar la victòria fins als darrers metres. Victòria de Roberto Sancho amb 1h01", victòria molt treballada en una cursa que va controlar en tot moment i que es consolida a la general del campionat, segon Juli Casabo a 13" i tercer Josep Sancho a 1'08". En categoria femenina victòria d'Ana Viñolas que es va imposar per davant de la corredora del Matxacuca Paloma Lobera. La corredora del Matxacuca que tot i arribar a atrapar a la primera ens els darrers kilòmetres no va poder seguir el canvi de ritme final. Victòria de Ana Viñolas amb 1h13'29", segona Paloma Lobera a 30" i tercera Emma Fabrega a 5'40". Lamentablement vam patir la baixa d'Ainara Larrea, la corredora del Matxacuca es va fer un esquinç al turmell a la darrera baixada i no va poder finalitzar. Des d'aquí li donem molts ànims i esperem tenir-la aviat recuperada.

Pel que fa a la resta dels corredors del Matxacuca, Òscar Carrasco que va ser 6è,  Josep Labrador 12è, Joan Marti 13è, David Bayes el 27è, Miguel Martinez el 31è, Miguel Huesca el 41è, Isabel Bielsa 56a, Jordi Palet 57è i la Fina Pulgarin 58a.
El pròxim cap de setmana tercera cursa del campionat a la localitat de Llagostera. Aquí teniu l'enllaç amb el trak de la cursa de trail.  http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2493515

Vídeo resum 2011

Ja tenim penjat el vídeo resum de la temporada 2011. Una col·lecció de les millors fotografies de l'any.

Actualitat esportiva

Campionat d'Europa d'Esquí de Muntanya.- La setmana passada es van disputar els Campionats d'Europa d'esquí de muntanya amb molt bons resultats dels corredors catalans sota la bandera estatal. Kilian Jornet va aconseguir la victòria a la Vertical Race en categoria absoluta i Marc Pinsach en categoria promesa. Mireia Miró segona a la mateixa cursa seguida de Gemma Arró i victòria d'Aleix Domenech en categoria cadet.
A la cursa individual subcampionat tant per a Kilian Jornet com per a Mireia Miró, i el bronze en categoria promesa per a Marc Pinsach.

Copa d'Europa de Raquetes de neu.- Dades facilitades per la FEEC. El passat diumenge 12 de febrer va tenir lloc a Pragelato (Itàlia) la 12a edició de la Racchettinvalle, la tercera prova puntuable per a la Copa d'Europa de Raquetes de Neu d'enguany i que ha confirmat la bona forma dels components de la Selecció Catalana per aquesta temporada. Malgrat la nevada de dissabte i l'intens fred del cap de setmana, diumenge es va confirmar la previsió amb un esplèndid dia net de núvols i amb sol. En categoria femenina la prova va ser guanyada per Laia Andreu (UE Vic) que per segona vegada aquesta temporada va vèncer la italiana Maria Grazia Roberti, que fou segona, seguida de la també membre de la Selecció Catalana, Mònica Ardid (UA Terrassa SE). Per la seva banda, Sílvia Leal (CE Solsonès) finalitzà en una excel·lent quarta posició. Els italians Alex Baldaccini i Antonio Santi van ser primer i tercer respectivament, mentre que el francès Stephane Ricard completà el podi en segona posició. Just Sociats (CE Callús) cinquè, Gabriel Crosas (AE Diedre) setè, i Francisco Garcia (UA Terrassa SE) onzè, van completar una magnífica actuació de la Selecció Catalana. Pel que fa a la general provisional de la Copa d'Europa, Laia Andreu, Mònica Ardid i Sílvia Leal ocupen posicions de podi, mentre que Gabriel Crosas i Francisco Garcia se situen el primer i segon lloc respectivament.