dissabte, 25 de febrer del 2012

Olga Mankó acaba 3a i Jordi Xaus 3r master a la Marató Hivernal de Campdevanol

Un nou podi per a la corredora del Matxacuca, aquesta vegada a la I Marató Hivernal de Campdevanol que es va disputar el diumenge 19 de febrer, 42km i 2700 metres de desnivell positiu i unes temperatures de ple hivern. La cursa transcorrer per la Serra del Montgrony i que va estar dominada integrament pels corredors del Diedre que van aconseguir un triplet. El guanyador absolut de la prova va ser el Marc Carós amb 4h07'16, a tres minuts va entrar Jordi Martín i a 6' va entrar Dani Ballesteros.
En categoria femenina victòria per a la corredora del Borges Trail, Eugènia Miró amb 5h35'51", a 4' Berta Moreno i a 6' la corredora del Matxacuca Olga Mankó, que va estar molt aprop de la segona posició. Pel que fa a la resta de participació Matxacuca, Francesc Ferrer va completar la cursa a la posició 40 amb 5h34'55". En Jordi Xaus va completar la cursa a la posició 95 amb 6h59'59" i tercer a la categoria Master.