dimecres, 26 de juny del 2013

Olga Manko acaba 2a a la Ronda dels Cims i Jordi Lopez 2a a la Celestrail

Molt bona actuació dels corredors del Matxacuca a la UT Andorra, on van aconseguir dos podis, segona posició de l'Olga Mankó a la prova reina i segona posició tambe de Jordi Lopez a la  Celestrail, però comencem per parts.

El passat cap de setmana es va disputar una nova edició del la UT Andorra , amb diferents curses, Ronda dels Cims 178km , Ultra Mític de 112 km, Celestrail de 83km, i el Trail de 35km però com a prova reina la Ronca dels cims de 178 km i puntuable per a la Copa del món. El recorregut va ser modificat en aquesta edició degut a l'acumulació de neu a les cotes més altes.Van participar els Matxacuques Olga Mankó i Elizabeth Bertran en categoria femenina i en Francesc Solé en categoria masculina. A la categoria femenina grans corredores com les italianes Francesca Canepa, Chianna Colonnello, la francesa Emilie Lecomte, la japonesa Hiroko Suzuki o les espanyoles Nerea Martínez i Xari Adrian.
En fèmines la prova va estar dominada per la corredora italiana Francesca Canepa que es va imposar còmodament sobre la nostra corredora. L 'Olga va fer una cursa de menys a més com en ella és habitual i va anar remuntant posicions per acabar en una fantàstica segona posició. L'Eli bertran finalitzava també la prova en la posició 70 absoluta, 8a fèmina  i 5a de la categoria senior. Gran cursa la que va fer l'Eli que després de molts patiments en els darrers kilòmetres va aconseguir ser finisher!!
En categoria masculina victòria del corredor de Salomon Julien Chorier que també es va imposar clarament respecte el segon classificat Kenichi Yamamoto. El nostre corredor Francesc Solé aconseguia finalitzar la prova en  11a posició absoluta, gran resultat tenint en compte el gran nivell de corredors que havia a la cursa.
CLASSIFICACIONS RONDA DELS CIMS

I no us deixeu de llegir la fantàstica crònica de l'Eli Bertran que ha fet al seu blog:

De moment no hi ha classificacions penjades de la resta de curses però cal destacar la segona posició aconseguida pel Matxacuca Jordi Lopez a la Celestrail de 83km.