dijous, 13 de juny del 2013

Maria Garcia acaba segona al Trail Les Medes 2013

El passat diumenge es va disputar una nova edició del Triatló Trail Les Medes a L'Estartit, que s'està convertint en tot un clàssic de principis d'estiu. Tres proves, que es poden fer de manera individual, per equips o realitzar una prova o una duatló, en definitiva que hi ha per a tots els gustos.
La cursa de Trail amb sortida i arribada a la platja de l'Estartit amb 13km i 300m de desnivell positiu, un recorregut nou per aquesta edició 2013, no tan dur i exigent com el de les edicions anteriors i  on la Maria Garcia va prendre part aconseguint una fantàstica segona posició per darrera de Claudia Baudry que es va imposar amb un temps de 56'11". En categoria masculina victòria per a  Aran de Bingo amb 47'28".
La Maria a més va aconseguir la victòria a la Triatló en la modalitat d'equip mixte. Un cap de setmana complert per a la Maria amb dos podis el mateix dia. També va participar al Triatló un equip Matxacuca format per en Miquel Navarro, Joan Mon i Marc Comalada aconseguint la segona posició de la seva categoria i la 10a posició de la general d'equips.
Al final van haver problemes amb les classificacions i no tenim foto del podi de la Maria.