dijous, 13 de juny del 2013

Eli Bertran acaba segona a la Cuita el Sol 2013 i Alba Segura guanya a la Roca Negra

El dissabte passat es va disputar a Àreu la Cuita el Sol,  la segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals, on un any més s'havia de ser més ràpid que el sol per arribar al cim del Monteixo a 2904m d'alçada i amb un recorregut total de 5km amb 1600m de desnivell positiu. Però la metererologia va ser la protagonista, la pluja i la boira caiguda durant la tarda i la neu acumulada a les cotes més altes va fer escurçar el recorregut  a només 3km i 1000m positius de desnivell.
En categoria femenina la victòria va ser per a Mavi Gil amb 49'50", que es va haver d'esforçar de valent per no ser atrapada per la segona classificada, la Matxacuca Eli Bertran que finalizava a menys d'un minut amb 50'38", i completava el podi Núria Lauco. En categoria masculina victòria per a Ferran Teixidó amb 38'05", segon Oriol Cardona amb 38'28" i tercer seguit de Jordi Royo amb 41'08". El Matxacuca Francesc Pont acabava a la 34a posició amb un temps de 50'19".

WEB i RESULTATS CUITA EL SOL 2013

Alba Segura guanya la 3a Cursa de Muntanya de la Roca Negra

Tercera edició d'aquesta cursa que es disputa a Sant Boi del Llobregat amb un recorregut de 21.3km i 1200m des desnivell positiu, un recorregut trencacames amb freqüents pujades i baixades En categoria masculina la victòria va ser per a Andreu Simon amb 1h48'26". En categoria femenina victòria de la corredora del Matxacuca Alba Segura amb un temps de 2h09'. L'Alba va dominar la cursa i ja des del primer kilòmetre va liderar la cursa, posició que no va perdre, arribant la 20a de la general absoluta i aconseguint una còmode victòria.