dimarts, 2 de juliol del 2013

Machacuques a la Copa del Món de Chamonix

El cap de setmana passat es va disputar a Chamonix la segona cita de la Copa del Món amb la disputa de la Montblanc Marathon. A més,  divendres es disputava també el Kilòmetre Vertical, tercera prova de la Copa del Món de l'especialitat. Van tenir representació Matxacuca amb el Roberto Sancho i la Paloma Lobera que juntament amb en Kiko Martí del Diedre formen equip conjunt per la disputa de la Copa del Món.
La disputa del KV va tenir sorpreses ja que el colombià Saül Antonio Pàdua es va imposar per davant del Kilian Jornet i ho va fer amb nou rècord de la prova. En categoria femenina es va imposar Christel Dewalle per davant de la catalana Laura Orgué. Crònica del KV
I diumenge la gran cita, la Montblanc Marathon. La cursa va ser un duel entre Kilian Jornet i Marco de Gasperi, amb victòria final per a Kilian amb només 1 minut de diferència sobre Marco. Tercer va ser Luis Alberto Hernando a 5 minuts. I gran paper el que van fer els nostres corredors Roberto Sancho acabava a la 25a posició final. Recordem que la setmana anterior Roberto Sancho va guanyar la Mitja Marató de Muntanya de Mataró. Fantàstica cursa també la que va fer Toti Bes que va acabar a la 8a posició final. I Kiko Martí finalitzava a la 15a posició i 2n veterà.
En categoria femenina victòria de Stevie Kremer que es va imposar per davant de Emilie Forsberg i de Celine Lafaye. Entre les 15 primeres 3 catalanes, Paloma Lobera acabava a la 12a posició, Eugènia Miró la 8a i Ragna Debats la 5a absoluta. Crònica Marató

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CURSES DE MUNTANYA
El diumenge es va disputar a Vilaller el Campionat d'Espanya de l'especialitat sobre l'espectacular traçat dissenyat pels Skygames 2012. Alfredo Gil i Núria Picas es van proclamar Campions d'Espanya 2012. També destaquem la tercera posició absoluta de l'Anna Comet. Crònica organitzador

Actualitat Matxacuca.- Diferents components de l'equip han estat disputant curses durant el cap de setmana com és el cas de l'Ainara, Jordi Palet i Dani de Campo que van disputar la triatló popular de Banyoles finalitzant a la 54a posició general 16a de la categoria equip mixte. També un gran nombre de matxacuques van estar presents al Puja Baixa de Begur