dimecres, 10 de juliol del 2013

Ainara Larrea 3a a la nocturna El Crit de Mont-Ras

L'Ainara i en Dani de Campo van participar a la cursa nocturna el Crit de Mont-Ras que es va disputar el passat dissabte amb un recorregut de 13.8km i un desnivell positiu de 132m i organitzada per Diver Sport. En categoria femenina es va imposar Claudia Baudry amb un temps de 1h03', segona posició per a Eva Perramon amb 1h09' i tercera posició per l'Ainara amb 1h13'. Bon resultat després d'haver estat tot el 2012 lesionada.

En categoria masculina victòria per a Jose Antonio Repullo amb 55', seguit de Sebastian François i de Soufiane el Mimouni. Dani de Campo finalitzava a la 10a posició

RESULTATS

TRAIL FONT ROMEU
El passat cap de setmana dies es va disputar la Kilians Classik a la població de Font Romeu, a la Cerdanya francesa. Durant tota la setmana els atletes del Team Salomon internacional van realitzar-hi un stage, on no hi podia faltar el gran Kilian Jornet acompanyat de la èlit mundial de les curses de muntanya com la sueca Emelie Forsberg, Anna Frost, Jonathan Wyatt, el japonès Sota, Philipe Reiter, Greg Vollet, Zait el Malik, Dimitris Theodorakakos entre d'altres
A les 08:30 del dissabte 6 de juliol es va donar el tret de sortida a les curses Autentic de 25km i Passion 45km on els atletes del salomon Team van sortir al darrera per tal de donar espectacle i poder correr entre els participants.
A la cursa de 45km hi van correr un total de 327 participants on van entrar junts a meta amb un temps de 4:23 hores Kilian Jornet, Greg Vollet i Zait el Malik, seguits de Philippe reiter, François d'Haene i el japonés Sota, en fémines Stevie Kremer es va endur la victoria amb un temps de 5:11 hores , seguida d'Emma Roca i Anna Frost.
A la cursa de 25km hi van correr un total de 737 participants on la victoria va ser per Dimitris Theodorakakos amb un temps de 2:09 hores seguit de Romain Millard i Gerald Moutiapoulle, en femines la victòria va ser per Emelie Forsberg amb un temps de 02:36 hores seguida de Tina Lewis i Celine Hernandez.
El team Matxacuca va tenir-hi representació a la cursa de 25km, per part d'en Dani Justicia que va entrar en 12 posició amb un temps de 2:35 hores i d'en Josep Maria Codina que va entrar en 61 posició amb un temps de 02:53 hores