dimarts, 17 de juliol del 2012

Òscar Carrasco acaba 2n a la Cursa de Muntanya nocturna de Les Planes


Dissabte a la nit es va disputar la primera edició de la Cursa Nocturna de les Planes d'Hostoles organitzada per Tico'xteam. La cursa de 9km i uns 300 metres de desnivell, i sobre un recorregut mixte. La cursa va congregar cap a 200 participants entre corredors i caminaires i comptava a la presència d'Òscar Carrasco.
La cursa va ser un duel entre Salvador Ciurana, corredor de ruta i Campió del Circuit de Cros Gironí de la temporada passada, i de l'Òscar Carrasco. Els dos corredors es van separar de la resta de corredors des de l'inici, cap el km 3 en Salvador va obrir espai però la duríssima i curta pujada de 300m al Castell, km 5,  l'Òscar se li va apropar molt per passar a encapçalar la cursa al final del tècnic corriol de baixada. Però els darrers 2'5km pel carril bici, en Salvador es va tornar a distanciar arribant primer a la línea de meta amb un temps de 42'20", segon va ser l'Òscar Carrasco amb un temps de 42'49" i en tercera posició Xevi Masoliver a més de dos minuts dels primers.
En categoria femenina la victòria va ser per a Gisela Biguet amb un temps de 54'17" .En segona o tercera posició, o a la inversa,  van arribar Judit Riera i Montse Vila amb 54'51", aquestes dues corredores van arribar juntes i no es van disputar la posició. En definitiva, molt bon ambient i cursa ben organitzada que s'ha apuntar a l'agenda per a l'any vinent. RESULTATS

Clàssica Olla de Núria.- El diumenge al matí es va disputar una nova edició de la Clàssica Olla de Núria, 7a prova de la Valetudo Muntain Running Internacional amb una participació de més de 500 participants entre els que havia els Matxacuques Maria Garcia, l'Ignaci Puig  i en Miquel Huesca.
La victòria va ser per Marc Pinsach que es va imposar clarament amb un temps de 2h17'19", la segona posició va ser per a Agustí Roc a 5' i va completar el podi Jessed Hernandez a 6'22" que venia de proclamer-se el dia anterior subcampió d'Espanya de KV a Sierra Nevada. Destaquem també la quarta posició aconseguida pel flamant Campió del Skybike del Skygames de Vilaller, parlem del corredor Francesc Freixer que va fer una molt bona cursa. L'Ignaci Puig va acabar a la posició 49 amb 3h07'50" i en Miquel Huesca va acabar el 130 de la general amb 3h29' i continuaent agafant experiència a les curses de muntanya.
En categoria femenina victòria per a Marta Garcia amb 2h59'21", a només 21" va entrar Anna Comet i va completar el podi la Tina Bes a 8'. Pel que fa a la Maria Garcia va finalitzar a la 21a posició a 1h de la primera.
Vídeo resum de Tv Ripollès:

Campionat d'Espanya de Curses Verticals.- El dissabte 14 es va disputar el III Sierra Nevada Festival Mountain, un cap de setmana amb un KV el dissabte puntuable pel Campionat d'Espanya i diumenge un mitja marató. Pel que fa al Campionat, la cursa constava de 4.7km amb 1000 metres de desnivell amb una cota màxima de 3000m d'alçada. El guanyador de la cursa va ser Zaid Ait Malek amb 43'06", segon i Campió d'Espanya Raül Castan amb 43'17" i tercer i Sub-Campió Jessed Hernandez amb 44'17". En categoria femenina victòria per a Laura Orgue, seguida de Mireia Mirò i de Silvia Leal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'Ignasi Puig va finalitzar la cursa en la possició 49 de la general.