dimecres, 25 de juliol del 2012

Matxacuques a la Copa d'Espanya

El diumenge dia 22 es va disputar la tercera prova de la Copa d'Espanya de Curses de Muntanya a la localitat de Zumaia, Guipúscua on es va disputar la Zumaia Flysch Trail. La cursa constava de 31km i de 1500m de desnivell positiu.
Entre els participants havia els matxacuques Roberto Sancho que venia de fer 6 a la prova de Lanzarote, Dani Cazalla i Ignasi Puig. La cursa va ser molt ràpida i el ritme va ser frenètic, i en Roberto va patir les conseqüències i no va tenir un bon dia, va haver de plegar quan anava entre els 10 primers cap al km 10 al 15 i al 18 va decidir abandonar. La victòria i nou líder de la Copa va ser pel corredor de la selecció andalusa, Aid Zaid amb un temps de 2h19'06", a molt poca distància va entrar el corredor dels Mountain Runners Dani Tristany que va fer una cursa fantàstica. Va completar el podi Toni Roldan amb 2h20'11".Els Matxacuques Dani Cazalla i Ignasi Puig van acabar a la 30a i 41a posició respectivament.
En categoria femenina victòria per a Oihana Kortazar que va establir un nou rècord de la prova amb un temps de 2h40'56", segona va ser Eva Maria Moreda amb 2h47'08" i tercera Vanessa Bataller amb 2h54'20".
Vídeo resum:

Notícies Breus:
El cap de setmana es va disputar la Cursa Popular de Santa Cristina d'Aro sobre un recorregut de 7.7km completament planers. La victòria va ser per a Adel Mechaal de l' AA Palamós amb 24'06"  i per a Yolanda Castillejos amb 29'37". A la cursa van participar un gran nombre de Matxacuques i destaquem el podi aconseguit per la Paloma Lobera que va finalitzar a la tercera posició. Entre els nois el millor classificat va ser Joan Martí que va acabar a la 12a posició. RESULTATS

Copa del Món.- Victòria de Kilian Jornet a Canazei a la Dolomita Skyrace, prova puntuable per a la Copa del Món de l'especialitat. El cap de setmana va començar amb la disputa el divendres del Kilòmetre Vertical de Canazei on es va imposar l'eslové Nejc Kuhar amb 33'33", seguit de Saul Padua i Kilian Jornet, Agustí Roc va fer 8è. En categoria femenina victòria per a Antonella Confortola amb 40'05", segona Mireia Miró, tercera Blanca Serrano i quarta Laura Orgué.
El diumenge es disputava la prova reina, la Dolomita Skyrace de 22km i 1500m positius i una cota màxima de 3150m. La victòria va ser per a Kilian Jornet que es va imposar amb un temps de 2h01'52", seguit de Ionut Zinca i Mitjoia Coseweli. Gran paper dels corredors espanyols i catalans amb un total de 6 entre els 10 primers, Luis A. Hernando 4t, Tòfol Castanyer 6è, Miguel Caballero 8è, Agustí Roc 9è i Èric Diaz 10è. En categoria femenina victòria de Emelie Forsberg, seguida de Kasie Emman i Mireia Miró. Quarta va ser Blanca Serrono i Silvia Leal 9a. RESULTATS