dimarts, 3 de juliol del 2012

OLGA MANKÓ GUANYA LA 22A TRAVESSA NÚRIA-QUERALT

Aquest cap de setmana es va disputar la 22a Travessa Núria-Queralt, tercera cita de la Copa Catalana d'Ultraresistència. Com el seu nom indica la sortida es va fer des del Santuari de Núria i l'arribada a Berga, 95km de distància i gairebé 6000 metres positius.
La corredora del Matxacuca, després de proclamar-se Campiona de Catalunya de l'especialitat fa només 15 dies, tornava a estar a la línea de sortida d'una ultratrail i no ho podia de fer de millor manera, es va imposar amb autoritat en aquesta ultra, demostrant que està atravessant un moment de forma excel·lent.
Olga Mankó va dominar la cursa de principi a fi i com ens té acostumats va fer una cursa de menys a més, va prendre la iniciativa i va anar obrint forat mica en mica, al km 47 a Bagà, només portava 15' minuts d'avantatge amb la segona classificada, Esther Sanchez. Però una segona meitat extraordinària li va valer per arribar a la sisena posició absoluta de la cursa i una victòria contundent. La segona classificada va ser Esther Sanchez a 1h33' i en tercera posició Pilar Caixach a 1h47'.
En categoria masculina la victòria va ser per a Carles Santasusana, que també va dominar la cursa des del principi i va aturar el crona amb un temps de 13h01'. El van acompanyar al podi Marc Balañà a 40' i en tercera posició Francesc Galera a 51'. També va finalitzar la prova el Matxacuca Francesc Ferrer, finalitzant a la 83a posició amb 20h31'. RESULTATS

Els Matxacuques aquest cap de setmana han estat suant la samarreta a diverses curses, vam tenir representació a la marxa popular Puja Baixa de Begur i a la Setdellonga, la marató de muntanya de Vilallonga de Ter, on destaquem la 6a posció fèmina d'Eva Corral. La resta de  matxacuques, Jordi Costa, Pere Alsina i Carme Carmona, van finalitzar el recorregut sense més indicèndia que la pluja de la segona meitat de cursa. No hem trobat resultats de la cursa encara.

OBERTES LES INSCRIPCIONS DEL TERRA d'INDIKETES 2012

SKYGAMES 2012

Èxit de participació dels corredors de la selecció espanyola en aquest primer cap de setmana de competició als SKYGAMES amb victòries d'Agustí Roc i Oihana Kortazar al KM Vertical, de l'osonenc Francesc Freixer i Núria Picas a la duatló SkyBike. Més notícies i tots els resultats: Skygames 2012