divendres, 29 de juny de 2012

Terra d'Indiketes 2012

La màquina ja funciona i comencen els preparatius pel proper Terra d'Indiketes. Enguany, la nostra festa de l'esport arriba a la quarta edició i serà els dies 25 i 26 d'Agost. Dissabte, com ja és habitual, la cursa de muntanya de Sa Guilla donarà sortida a l'esdeveniment esportiu més gran de Santa Cristina d'Aro. Al mateix temps, Es Lluert, un open d'escalada en bloc, dibuixarà les línies més dures de les nostres instal·lacions dins el pavelló poliesportiu. I l'endemà diumenge, la gran celebració: Es Pollastre fa 10 ANYS i ho volem gaudir amb tots vosaltres. Us esperen un munt de sorpreses, des de un circuit molt treballat (mentalitzeu-vos que patireu!), fins a una bossa farcida de regals. Recordeu que tornem a incloure l'Indiketa de Ferro que serà aquell que faci el millor temps sumat del Sa Guilla i d'Es Pollastre.
No ho dubteu més i apunteu-vos-hi! El proper 1 de Juliol obrim les inscripcions i només tenim samarretes i regals pels 300 primers inscrits de Sa Guilla, els primers 50 d'Es Lluert i els primers 600 d'Es Pollastre. Les inscripcions es faran exclusivament via on-line, a http://terraindiketes.matxacuca.cat/
 
També hem renovat la nostra pàgina web, la podreu visitar a http://www.matxacuca.cat/
 
 
 
SKYGAMES 2012
 
Demà dissabte començaran els Skygames 2012 amb seu a Vilaller, al Pirineu Català i on molts corredors nacionals tenen opció a victòria en les diferents competicions que es disputaran. El programa per aquest cap de setmana serà:
 
Dissabte 30:    KM Vertical, Sky Speed
Diumenge 01: Skybike i Skyraid