dimarts, 15 de març del 2011

Òscar Carrasco guanya a Baqueira Beret

El diumenge 13 de març es va disputar la segona edició de "Raquetas en Parros"  a Baqueira Beret. La cursa l'organitzava la companyia de guies de muntanya AIARASMI, amb sortida i arribada a Pla de Beret. Va comptar amb uns 150 participants entre les dues curses, un circuit popular d'uns 5 km i la cursa amb un recorregut de 9 km amb 700 metres de desnivell positiu.
El nostre matxacuca Òscar Carrasco prenia la sortida per intentar revalidar la victòria aconseguida a l'edició de 2010. L'inici de la cursa va ser molt ràpida i va propiciar que els primers corredors es passéssin de llarg el primer trencant i van fer 2 km de més que van haver de refer per recuperar el traçat marcat. Entre aquest corredors estava el nostre matxacuca, que juntament amb els altres corredors van protagonitzar una remuntada espectacular, arribant a les primeres posicions de la cursa al coronar la cota màxima. A partir d'aquí terreny ondulat i el descens final fins a meta.
Al final victòria molt treballada per a Òscar Carrasco amb un temps de 1h39'28" i que va aventatjar en gairebé dos minuts al segon classificat, Pere Fabregues. Va completar el podi Xavier Edo del Diedre.
Des del nostre blog volem felicitar a l'organització, AIRASMI, per la gran feina feta i que va fer que tota la gent que vam participar en aquesta prova estiguéssim com a casa. El recorregut, molt bónic i exigent,  amb trams de bosc i trams d'alta muntanya. A més va estar ben marcat en tot moment tot i la petita errada dels primers corredors en l'inici de la cursa. També volem agrair a la gent de l'Hotel Ribaeta de Vielha, que ens van tractar molt i molt bé durant tot el cap de setmana.
I us convidem a tots a que us animeu a participar a l'edició del 2012, gaudireu d'un entorn maravellòs i un ambient familiar. Teniu més informació de la cursa a:
              http://www.raquetasenparros.com/     i     http://www.aiarasmi.com/.


Altres notícies interessants:

- Continuant també amb raquetes de neu, el cap de setmana del 6 de març es va disputar el campionat de Catalunya d'aquesta especialitat a les Valls d'Àneu. La victòria va ser per a Gabriel Crosas, seguit de Xavi Espiña i Josep Sancho. En quarta posició va entrar Pere Fàbregues. En dones victòria per a Laia Andreu, seguida Mònica Ardid i Silvia Leal.
- Aquest cap de setmana es va disputar el campionat de Catalunya d'atletisme en pista coberta i volem destacar la gran victòria d'Adel Mechal de l' Associació Atlètica Palamós que va guanyar a la cursa de 3000m amb un temps de 8'24"25, imposant-se per davant de Angel Mullera amb un temps de 8'24"44, tot i que el títol va caure a mans d'Angel Mullera ja que l'Adel encara no té la nacionalitat.
-Amb molt fang es va disputar el Gran Premi Massi de Banyoles puntuable per a l'Open d'Espanya i la Copa Catalana de Btt. Victòria per Julien Absalom en homes i per a Anna Villar en dones. Volem destacar la gran cursa de Marc Trayter que va ser el tercer espanyol en creuar la línea de meta i que va finalitzar a la setena posició final. Teniu les classificacions i més informació de la cursa a:  http://www.ocisport.net/
- I Duatló de Muntanya de les Gavarres a Celrà. Es va disputar la primera edició d'aquesta duatlons de muntanya, de les poques que es realitzen a les comarques gironines. Victòria per a Xavier Silva, segon Arnau Julià i en tercera posició Josep Permañé. Mes info a:  http://duatlogavarres.blogspot.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joer Òscar! Hi ha algun tipus de cursa a la que no t'apuntis...?

El Pujadas

Anònim ha dit...

Hola Albert!! La qüestió és anar anar fent coses abans de començar la temporada. Molts records a tots!
Òscar