divendres, 11 de març del 2011

TRANSGRANCANARIA 2011

Aquest cap de setmana s'ha disputat una nova edició de la Ultra Trail Transgrancanaria. La UT consta de quatre curses: la Trans de 123km, la Sur Norte de 96km, la Marató de 42km i la Starter de 24km. Aquesta prova és de les  més importants del calendari internacional i que compta amb participants de tot el món i amb molts candidats a la victòria final. El guanyador de la Transgrancanaria 2011, superant els 123km i totes les adversitats i rivals, va ser el basc Zigor Iturrrieta amb un temps de 13h22'37" de l'equip The North Face. Segon classificat l'hongarès Nemeth Csaba a 13' del primer i tercer per al francès Sebastian Chaigneau a 23' del primer. En categoria femenina repeteix victòria  la corredora Lizzi Hawker amb un temps de 15h55'47" i la  11a classificada en categoria absoluta homes i dones. En segona posició, igual que l'any passat, Nerea Martinez de l'equip Salomon Santiveri Outdoor, que va entrar a la 14a posició de la classificació absoluta  i tercera classificada Leyre Iruretagoyena.
Teniu totes les classificacions de les diferents modalitats de la Transgrancanaria 2011 al següent enllaç:

Us deixem amb l'entrevista que li van fer el passat mes de gener al guanyador de la prova: