dimarts, 7 d’agost del 2012

Novetats Sa Guilla 2012

Menys d'un més per la disputa del IV Terra d'Indiketes, que com ja sabeu formen part d'aquest event la Cursa de Muntanya de Sa Guilla i la Cursa de Btt Des Pollastre. Per aquest any el recorregut de Sa Guilla presenta algunes novetats.
Hem escoltat les crítiques constructives de molts corredors que a l'edició de 2011 es van queixar de les cues que van haver de fer al tram dels Carcaixells, per aquest motiu i per intentar sol·lucionar el problema hem variat el recorregut en primers kilòmetres. Novetats:
- La sortida es farà al centre del poble i no al pavelló com fins ara. Lloc d'arribada no varia, al pavelló d'esports.
- L'arribada als Carcaixells no serà directe, s'allarga el recorregut inicial cap a Solius, amb una nova pujada on guanyarem 200m de desnivell aproximadament i que servirà per estirar el gruix de la cursa, arribant als Carcaixells cap al km 8 i esperem que no es produeixin els taps l'edició anterior. D'aquesta manera el recorregut final serà de 21km i 900 a 1000 metres de desnivell positiu aproximadament.
- Amb aquest nou traçat podrem contemplar les dues cares dels Carcaixells.
- Nova baixada final, es baixarà per un corriol diferent a de les edicions anteriors que esperem que sigui més entretingut.