dimarts, 10 de juliol del 2012

Cap de setmana d'èxits pel Matxacuca

La veritat és que aquest cap de setmana l'AE Matxacuca ha estat present en tot el territori disputant curses. Durant la setmana anirem actualitzant el blog ja que hi ha molta feina.

Per una banda la victòria d'Olga Manko a la cursa del Pedraforca de la Copa Catalana on va haver una nombrosa participació Matxacuca. Per d'altra banda la Andorra Ultra Trail, on a la cursa de 112km, la Ultra Mític, l'Eli Bertran va aconseguir la tercera posició fèmina, el Francesc Solé va ser el 8è absolut i en Jordi Costa finisher, tres finalistes de tres.
També s'han disputat els SkyGames i tota la polèmica que hi ha entre els corredors oficials i categoria Open, una vergonya el que ha passat allà, però el nostre Matxacuca Adan Casado, aliè a la polèmica va disputar la mitja marató amb un bon resultat. La victòria va se per a Luis A. Hernando i Núria Picas. I per últim la participació de la Maria Garcia formant part d'un equip femení a la Triatló popular per relleus de Banyoles on també van participar un equip 100% Matxacuca amb l'Ainara, en Dani i en Josep.