dimarts, 6 de març del 2012

Adan Casado al Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de la FEEC

El corredor del Matxacuca, Adan Casado, una de les noves incorporacions d'aquesta temporada, ha estat escollit per formar part del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de la FEEC per aquesta temporada 2012. Adan, que actualment es troba a la categoria Sub-23, va superar les proves de selecció que es van ser realitzar el passat dia 29 de febrer a Ripoll. De la mà dels tècnics de la federació podrà continuar la seva progressió dintre de la especialitat, recordem que la temporada passada ja va ser Campió de la Copa Catalana en categoria Sub-23.
Un total de 15 corredors han estat seleccionats, en categoria Sub-23: Adan Casado, Andreu Simon, Pere Sullan i Eloi Borràs. En categoria Junior: Manel Rullan, Nil Corominas, Oriol Asensio, Diego Cardozo, Nil Barcardit, David Terns, Biel Mossoll, Sergi Grau, Pere Artigues, Xavi Jové, Oriol Comellas.
Els objectius dels corredors seleccionats serà el calendari català, el Campionat d'Espanya promesa i Júnior, i les curses verticals. Més informació.

Actualitat del cap de setmana:
Aquest cap de setmana els nostres corredors han deixat una mica de banda la muntanya i han disputat diferents proves d'asfalt. En Xevi Garzón i en Jordi Palet van disputar la Mitja Marató de Banyoles, finalitzant el 169 amb 1h33'11" i el 620 amb 1h54' i l'Òscar Carrasco va disputar la Mitja Marató de Calella finalitzant a la 26a posició amb 1h15'05".
Transgrancanaria.- Una de les primeres grans cites de la temporada, més de 1800 participants entre totes les curses, la Transgrancanaria de 123km, la Sur-Norte de 96km, la Marató i la Starter de 24km. Pel que fa a la prova reina no està envoltada de la polèmica a la categoria femenina amb la desqualificació de la virtual guanyadora, la catalana Emma Roca que va establir un nou rècord de la prova amb 14h53'. Però va ser desqualificada per no tenir complimentada correctament la seva targeta en tots els controls de pas. D'aquesta manera la guanyadora final va ser Fernanda Maciel amb 15h02'19", segona posició per Esther Fernandez amb 17h25'45" i tercera posició per a Denise Zimmerman amb 18h23'45". En categoria masculina victòria per al corredor de North Face Sebastian Chaigneau amb 12h54'19" i nou rècord. Segona posició per Armando Teixeira amb 13h27'20" i tercera posició per a Jonh Tidd 14h31'50.
Vam tenir representació Matxacuca a la prova reina, en Jordi Xaus va aconseguir completar els 123km amb 26h25'24", finalitzant a la posició 172 i el 26 de la categoria Master 50. Tota la informació a http://www.transgrancanaria.net/