dimarts, 15 de novembre del 2011

Notícies del cap de setmana

Aquest cap de setmana s'ha posat el punt i final al Circuit Català de Curses de Muntanya amb la disputa de la cursa Castell de Burriac. La cursa es va disputar aquest diumenge i tot i la pluja  de primeres hores del matí, al final el temps va respectar als corredors i els prop de 400 inscrits van poder disputar la cursa amb bona climatologia. El recorregut era el mateix que el de l'edició anterior, amb 24 km i 1200 metres positius.  El Matxacuca Roberto Sancho prenia la sortida aprofitant el bon estat de forma en el que es troba. La cursa va ser molt ràpida  i la victòria final va ser pel corredor Xavier Espiña, fent una  cursa de menys a més es va imposar amb un temps de 2h03'17" i amb només 40" per davant de Ahmed El Qayed i Javi Delgado que completaven el podi. En Roberto Sancho que va estar durant tota la cursa a les posicions capdavanteres va finalitzar a la sisena posició a 6'32". En categoria femenina victòria de Mònica Ardid que es va imposar per davant de Montse Martínez i Lola Brusau.
Pel que fa a la classificació general del campionat, Josep Mª Pijuan i Lola Brusau són els campions de l'edició 2011 del Circuit Català.

També durant el cap de setmana altres integrans de l'equip del Matxacuca han pres part en diferents competicions com és el cas de l'Ainara Larrea que va disputar la mitja marató de Sant Sebastian, la clàssica Behobia Sant Sebastian al costat del seu pare i van completar el recorregut amb 2h01'. Des d'aquí els felicitem perquè té molt mèrit.
També l'Òscar Carrasco participava en una altra cursa, als 10km de la cursa Popular de Calonge, on va aconseguir un podi inesperat finalitzant a la segona posició amb un temps de 34'34" a 13" del primer classificat Enric Roura. La tercera posició va ser per a Enrique Alino. Van destacar els corredors de l'Associació Atlètica Palamós, formació de la que també forma part l'Òscar Carrasco, que van ocupar totes les posicions del podi.


MITJA MARATÓ I MARATÓ DE L'ARDENYA

Ja tenim aquí la segona edició de la Marató i la Mitja Marató de l'Ardenya, estem treballant per millora la primera edició que vam tancar amb un èxit de participació. Anirem avançant informació fins l'arribada de la cursa. Aquest any s'han endarrerit les sortides de la cursa de 10km i de la Mitja, d'aquesta manera l'arribada de corredors serà més amena i no haurà tanta diferència de temps entre el gruix de participants de totes les curses.
També us avancem que aquests seran els mitjons compressius de la marca LURBEL amb el logo de l'Ardenya que haurà a la bossa del corredor dels participants de la Marató, pels corredors de la mitja haurà un mitjons del Matxacuca de la marca  LURBEL.


1 comentari:

Mandie ha dit...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com