dimarts, 22 de novembre del 2011

Marató de l'Ardenya 2011

Últims dies per l'arribada de la Marató i de la Mijta Marató de l'Ardenya, de moment les inscripcions continuen a bon ritme i provablement a l'igual que l'any passat arribarem a tancar inscripcions abans de la data límit.
Ja estem enllestint els darrers preparatius i petites modificacions del recorregut de la marató per reduir kilòmetres de pista i augmentar els trams de corriol.
Una de les novetats d'aquest any serà la possibilitat de dormir al pavelló d'esports la nit del 9 al 10 de desembre, els participants que vinguin de lluny interessats han d'enviar un mail a matxacuca@gmail.com.
Estem enllestint també la bossa del corredor, que com ja vam avançar, els participants de la marató tindran aquests mitjons compressius LURBEL personalitzats amb el logo de la marató. Pels participants de la mitja marató haurà uns mitjons del Matxacuca.També per a tots els participants haurà una gorra personalitzada del Matxacuca i una samarreta de cotó de maniga llarga entre d'altres coses.

Actualitat esportiva
KV de Roquetes.- Darrera prova del Circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre. Recorregut de 7km i 1360 m de desnivell positiu, fins al cim del Caro i que no té res a envejar a les curses que es poden disputar al Pirineu per exemple. La victòria en categoria masculina va ser per a Benjamin Prades amb 59'56" seguit de Javi Delgado i de Eduard Prades. En categoria femenina victòria per a Vanessa Ortega amb 1h14' seguida de Ragna Debats a només 24" i de Thais Pentinat. CLASSIFICACIONS. La victòria final d'aquest llarg campionat ha estat per a Javi Delgado del Espiridon i per a Ana Belen Balague del UEC Tortosa.

Everest Trail Race 2011.- Primera edició d'aquesta cursa organitzada per l'empresa espanyola Adeaventura.com. Us deixem amb la crònica facilitada per l'organitzador:
"Lukla, 20 de novembre de 2011.- La Everest Trail Race 2011 ha llegado a su punto final coronando a David Ruiz (WILD WOLF) en la categoría masculina, y a Mónica Aguilera (SALOMON-SANTIVERI OUTDOOR TEAM) en la categoría femenina, como ganadores de una primera edición, que ha sido todo un éxito y ha supuesto una gran unión entre corredores y organización.
Los participantes convivieron con lluvia, nieve y viento durante las tres primera etapas y con un sol radiante en la quinta etapa, lo que les permitió disfrutar de un espectáculo único al pasar frente al Everest, el Lothse y el Ama Dablam. La fatiga por los 160 kilómetros y los 25.000 metros de desnivel no ha sido óbice para que en la línea de llegada de la etapa final en Lukla se hayan vivido momentos de intensa emoción.
La primera edición de la Everest Trail Race llega a su final habiendo cumplido el objetivo que se fijó Adeaventura.com, la primera empresa española que organiza una competición de este tipo.
Los 23 corredores estatales, 1 francés y 2 nepalíes han conseguido un relevante éxito deportivo durante los 6 días de la carrera y las más de 200 personas implicadas en la organización (personal español, nepalí, sherpas, porteadores, cocineros, ayudantes, etc…) han conseguido un éxito de trabajo conjunto y convivencia." Tota la informació a : http://everesttrailrace.com/