dilluns, 28 de juny del 2010

OPEN TÀCTIC DE BTT DE CASSÀ DE LA SELVA

Aquest cap de setmana passat es va disputar una nova prova del campionat provincial de Girona de Btt, anomenat aquest any Open Tàctic. La cita era a Cassà de la Selva on el Club Ciclista Cassà va preparar un circuit dur i exigent, amb dues pujades dures i baixades molt tècniques, i on els corredors havien de fer tres voltes al circuit de 9.6 km. La calor, amb la temperatura rondant els 30 graus, va fer que fos la més dura del que portem de temporada com ho demostra el gran nombre d'abandonaments que van haver a totes les categories.
En Miquel Navarro va disputar aquesta prova, els Matxacuques no s'arronssen davant les adversitats, i tot i la calor i la duresa del circuit, va poder acabar la cursa en una meritòria 21 posició de la categoria Master 30 i el 25 de la general. En la seva primera temporada en Miquel continua agafant experiència en el món de la competició i a falta de dues proves per acabar el campionat acabarà entre els 20 primers de la disputada categoria Master 30. També va disputar aquesta prova el nostra corredor de muntanya, l'Òscar Carrasco, que en btt està federat amb el C.C. Banyoles i que va acabar a la 8a. posició de la categoria Elite i 11a de la general absoluta.

I pel que fa a les curses de muntanya, s'ha acabat la temporada fins a passat l'estiu que es torna a reanudar la Copa Catalana i Circuit Català, fins a llavors els nostres corredors faran alguna cursa aïllada i prepararan la segona meitat de la temporada. En Dani Cazalla, en Roberto Sancho i en Jordi Palet estan preparant la Ultra Trail del Aneto en els tres recorreguts, es disputarà a finals de juliol i ja us tindrem informats de com acaben.