diumenge, 26 de gener de 2014

Comencem la temporada 2014 igual que la vam deixar, sumant podis i victòries

Ja tenim aquí la nova temporada, un 2014 que es presenta atapaït de curses i on els corredors del Matxacuca estaran presents en molts campionats, tant nacionals com internacionals donant color a les curses.

Canicros.- El passat dia 12 de gener es va disputar el Canicros de Canyelles on va participar Josep Teixidor aconseguint el primer podi de la temporada amb una victòria per només 15 segons sobre el segon classificat.
Continuant amb en Josep Teixidor, va acabar tercer  al 2n Trail Run de Sant Genís de Palafolls, el passat dia 19 de gener per darrera de Claret Rosset i de Carles Martin.
CLASSIFICACIONSRomeufountaine.- El passat dia 19 de gener es va disputar a Fontromeu la Romeufontaine, una nova edició del trail sobre neu amb quatre distàncies en total, 5,12,25 i 40km. A la cursa de 40 km vam tenir representació Matxacuca amb en Jordi Gamito que va acabar en una fantàstica 3a posició per darrera dels corredors del Team Salamon France Michel Lanne i GuillaumeBeauxis. En Jordi va fer una cursa de menys a més i a la segona meitat de cursa va fer una gran remuntada. En dones victòria per a Mònica Grajera.
CLASSIFICACIONS

Mitja Marató de l'Albera.- També el diumenge 19 es va disputar la quarta edició de la Mitja Marató de l'Albera a Llançà, on la representació Matxacuca va ser de la mà de Roberto Sancho i de l'Alba Segura, on tots dos van tenir un paper destacat.
Al Roberto Sancho se li va escapar el podi per només 9 segons acabant en quarta posició. El podi masculí va ser Adrià Canimas, David Coma i Xavi Llamas.
En categoria femenina gran cursa la que va fer Alba Segura finalitzant en tercera posició per darrera d'Eugènia Miró i Tina Bes.
CLASSIFICACIONS