diumenge, 13 de juny del 2010

Nou podi a La Cuita el Sol 2010

Espectacular resultat a la segona i darrera prova del I Campionat de Curses Verticals de'n Josep Labrador que finalitza a la cinquena posició absoluta i primer de la categoria, a la clàssica Cuita el Sol d'Àreu. Aquest resultat li permet acabar el campionat en la tercera posició absoluta.
"L'home que corria més que el Sol", títol del conte de Pep Coll que va inspirar el Centre Excursionista Lleida per crear aquesta cursa i precisament de còrrer més que el sol és el que han de fer els atletes i arribar al cim del Monteixo abans no els atrapi l'ombra. Amb aquesta premisa dissabte a la tarda, quan l'ombra arribava a la plaça major del poble, es donava el tret de sortida a una nova edició de La Cuita, per davant els 1680 metres de desnivell positiu sense descans i per darrera l'ombra que anava pujant i atrapant corredors.
Fins a Àreu va anar el nostre Matxacuca Josep Labrador que enguany està seguint aquest campionat. Va realitzar la millor cursa del que portem de temporada, ja des de les primeres rampes es va situar molt bé i amb un ritme constant sense defallir en cap moment fins a arribar al cim en 5a posició absoluta i primer veterà, guanyant la partida al Sol que no el va atrapar. Amb aquest resultat en Labrador acaba a la tercera posició final absoluta del campionat i primer de la seva categoria. També va participar en aquesta prova el seu fill, l'Hector que feia la Cuita Jove finalitzant en la 14a posició. Mes informació a:  http://www.cuitaelsol.org/