dijous, 16 de maig del 2013

Diego Arroyo 2n a Banyoles. Dani Cazalla 2n a la mitja de Tossa de Mar

El Club Natació Banyoles va organitzar la segona edició de la Cursa de Muntanya de Banyoles amb 23km i 700 m de desnivell positiu. La cursa va comptar amb poc més de 100 participants entre els quals estava el matxacuca Diego Arroyo.
La victòria va ser per a Elías Resina amb un temps de 1h32'54". Segona posició per a Diego Arroyo amb 1h35' i tercera posició per a Oriol Cardona. En categoria femenina victòria per a Clara Noguer amb 1h57'51" seguida de Fina Solé i de Mireia Dosil.

I a Tossa de Mar es va disputar una nova edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar d'asfalt, i tot i no ser la seva especialitat va prendre part el matxacuca Dani Cazalla amb una fantàstica segona posició. Al ser un recorregut dur amb pujades li va afavorir tot i ser un corredor de muntanya. La victòria va ser per a Eudalt Nieto de l'AA Palamós amb 1h17'35". Segon Dani Cazalla amb 1h19'47" i tercer Vicenç Sellarés del California. En categoria femenina victòria per a Anna Riera amb 1h31'12".