dimarts, 30 d’octubre del 2012

Actualitat del cap de setmana

El diumenge dia 28 es va disputar a l'Escala la 2a edició de la Tramuntrail que va estar protagonitzada per la forta tramuntana que bufava. Un total de 156 corredors van prendre la sortida entre els que havia corredors destacats com en Marc Carós, Xavi Llamas o Rafa Cañizares. La representació Matxacuca va ser de la mà de Jordi Gamito i la Tània Torné.
La victòria final va ser per en Marc Carós que va mantenir una dura pugna amb el corredor local Marc Trayter. Més disputada va ser la tercera posició amb un sprint final entre Rafa Cañizares, Esteve Campmol i Xavi Llamas que es va decidir finalment a favor de Rafa Cañizares. El nostre representant Jordi Gamito continua demostrant una bona adaptació a la modalitat i va finalitzar en una fantàstica 7a posició. En categoria femenina victòria per a la corredora local Claudia Baudry, seguida a poca distància de Aline Serreau i  va completar el podi Linna Paivi. La nostra representant, la Tània va acabar la 11a fèmina i la 136 de la general.  RESULTATS     WEB CURSA

Cronoescalada Vall de Núria.- El diumenge es va posar el punt i final a la temporada de la Cursa Virtual de la Cronoescalada de Núria amb unes temperatures de rigurós hivern. La victòria la va aconseguir Josep Viñas amb 47'03" i Erola Bisquert amb 1h10', però cap dels dos van millorar el millor temps de la temporada establert per Joan Freixa amb el nou rècord de la pujada amb 41'49". En categoria femenina la victòria final  va ser per a Laura Orgué amb 53'14". RESULTATS

Marató de Sant Llorenç Savall.- Punt i final al Circuit Català de Curses de Muntanya amb la disputa de la Marató de Catalunya. La victòria va ser per a Ahmed El Qayed que s'emporta el títol i en categori femenina victòria per a Ragna Debats. RESULTATS

Copa del Món d'Ultra Skymaraton.- Punt i final a la Copa del Món amb la disputa el cap de setmana passat a França de la Course des Templiers de 71 km i 3250m positius. En categoria masculina el títol ja estava decidit a favor de Kilian Jornet que no estava present a la prova. Però en categoria femenina tot estava per decidir entre Núria Picas i Anna Frost, però la catalana va fer una fantàstica cursa i es va adjudicar la victòria. La neozelandesa Anna Frost no va poder finalitzar la cursa i va deixar el títol en safata per a Núria Picas que conclou una temporada fantàstica.
La victòria en categoria masculina va ser per a Fabien Antolinos seguit de Miguel Heras i d'Andy Symonds.