dimarts, 6 de novembre del 2012

Gran participació Matxacuca a la 2a Cursa de Muntanya de Girona amb tres podis

El diumenge dia 4 de novembre es va disputar la 2a cursa de muntanya de Girona, un esdeveniment més dintre de les Festes de Sant Narcís i que va ser un èxit total de participació amb 800 participants entre les tres curses, la de 12km, la de 24.5km i la novetat d'aquest any la Transgavarres amb 55km i sortida a Palamós. També va ser destacada la participació de corredors de gran nivell que va donar un punt extra de duresa al ja de per sí dur i exigent recorregut.
El centre neuràlgic va ser la Plaça Sant Domènech al Barri Vell de Girona i de la mà de Klassmark, que van ser els responsables d'aquesta cursa. Molt bona organització i un recorregut molt atractiu amb pocs kilòmetres de pista a les dues curses petites i molt corriol. La veritat és que aquesta cursa podria estar perfectament dintre del calendari català oficial de la FEEC, tant a nivell organitzatiu, com de participants i de recorregut, potser un dels aspectes a millorar seria el tema de l'aparcament que està bastant limitat però la veritat és que tots els corredors van acabar molt satisfets
La representació Matxacuca va estar a un nivell molt alt com ens tenen acostumats darrerament. L'Adan Casado va participar a la cursa de 12km. En Roberto Sancho, l'Òscar Carrasco i la Paloma Lobera a la cursa de 24.5km. La Maria Garcia i la nova incorporació a l'equip Rafa Cañizares a la Transgavarres.

A la Transgavarres el guanyador va ser el corredor del Team Nabes Jordi Serra que va finalitzar amb un temps de 4h22'. En segona posició fent una cursa fantàstica va ser el Matxacuca Rafa Cañizares que va entrar només 12minuts  després amb un temps de 4h34' i la tercera posició va ser per a Pablo Boada amb 4h38'. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora va ser Berta Moreno amb 5h29' que també es va imposar el dissabte a la Catedral Sprint a les escales de la Catedral. La segona posició va ser per a LLona Pawlak amb 5h52' i la tercera posició va ser per a la Matxacuca Maria Garcia amb 6h02'.

La cursa de 24.5 km i 1200m positius era la prova amb més participació amb gairebé 400 participants on destaven corredors com Marc Pinsach, Toti Bes, Xavi Llamas, Rafael Parés, Josep Maria Pijuan i els nostres corredors. També en categoria femenina destacava la Matxacuca Paloma Lobera, la Tina Bes entre altres corredores. En categoria masculina el gran dominador va ser en Marc Pinsach que va marxar en solitari en els primers kilòmetres de pujada i ja no va abandonar aquesta posició arribant a meta amb un temps de 1h58'11". Per darrera d'ell marxaven el trio format per en Rafael Parés, en Xavi Llamas i en Pijuan que es disputaven el podi i acaben en aquest mateix ordre. Darrera d'ells marxaven els nostres corredors, Roberto i Òscar, amb en Diego Cardozo i en Toti Bes. Finalment en Roberto va finalitzar a la 5a posició i l'Òscar Carrasco a la 7a posició.
En categoria femenina, la Paloma Lobera res no va poder fer per seguir el ritme de l'Anna Vinyoles que es va imposar amb 2h29'57". En segona posició va entrar la Paloma Lobera que va fer una cursa reservant forces pel Campionat de Catalunya i última prova de la Copa Catalana que es disputarà aquest diumenge i on la Paloma té a l'abast la victòria a la Copa 2012. La tercera posició va ser per a Tina Bes.

I la cursa petita, la de 12km, amb victòria de Just Sociats, seguit de Borja Sanchez i de Alvaro Rancer. El Matxacuca Adan Casado finalitzava en la 4a posició en la seva reaparició després d'haver estat lesionat. L'Adan va marxar gran part de la cursa en tercera posició però va ser superat en els darrers kilòmetres per l'Alvaro Rancer. En categoria femenina victòria per a Mª Angels Saló, segona Sara Arbós i tercera Gemma Torres.